Tilde och Mama-Mia

Tilde och Mama-Mia

Tilde Cato Modin


Hej jag heter Tilde och jag är 13 år och red Mama-Mia. Hon var en envis diva och då måste man vara envis tillbaka annars är hon bäst!

Madelen och Czeslaw

Madelen och Czeslaw

Madelen Eliasson


Tjenis! Jag heter Madelen. Jag är 15 gamla år. Jag hade hästen Czeslaw aka Keso och han är fett med bäst!

Lovisa och Bigota

Lovisa och Bigota

Lovisa Modin


Tjenixen! Jag heter Lovisa och jag red Bigota. Hon är bäst och skitsnäll!

Linn och Nefretete

Linn och Nefretete

Linn Holmberg


Tjena! Jag heter Linn och red Neffe under lägret. Det roligaste var att rida ut, hoppa barbacka och alla gånger vi sjöng ”sjörövar fabbe” med Evve. Det var också kul att lära känna alla andra på lägret!

Joline och Krokodyl

Joline och Krokodyl

Joline Johansson


Tjenis! Jag heter Joline och har haft ponnyn Krokodyl. Han är snäll, söt, liten och lite trött ibland. Jag tyckte att det var roligast att hoppa barbacka. Jag red ut på Leo en gång eftersom att Krokodyl behövde vila. Leo var ganska pigg och lite busig. Det var jätteskoj. Det var också kul att bada i poolen och att få massa nya kompisar.

Johanna och Pakulik

Johanna och Pakulik

Johanna Ovelius


Hej! Jag heter Johanna och hade Palle. Han var en helt underbar häst att rida och att sköta. Han kunde vara lite seg men när han kom igång var han jättebra. Det bästa med den här veckan har varit att man har träffat många nya kompisar, att hoppa barbacka, Rida ut och galoppera och att vi hade en så bra ridlärare Anna!

Gabrielle och Pinia

Gabrielle och Pinia

Gabrielle Soderberg


Hej! Jag heter Gabrielle och red Pinia. Hon var väldigt snäll men ganska långsam och seg men hon lyssnade väldigt bra på mina hjälper. och Pinia är min lilla åsna!

Elena och Ametyst

Elena och Ametyst

Elena Ageby


Hej jag heter Elena och har ridit Ametyst/Zorro! Ametyst är seg men busig. Han är jättesnäll i spiltan och att rida men busigast på barbacka. Älska Grällsta!! PS. Anna är grym!! DS.

Clara och Basia

Clara och Basia

Clara O”Sullivan


Tjenis! Mitt namn är Clara och jag red (DJ) Bus! Detta har varit en fantastisk vecka och den är något att komma ihåg!

Alva och Farsa

Alva och Farsa

Alva Sangberg


Hejsan Svejsan! Jag heter Alva och jag red bästa Farsa. Farsa var lite stissig i boxen men i ridningen var hon helt underbar.

Alma och Myszka

Alma och Myszka

Alma Landgren


Hej! Jag heter Alma och är 13 år gammal. Jag hade hästen Myszka, hon är den bästa hästen. Min ridlärare var Anna och hon va/är bästa ridläraren.