Tilde och Aramis

Tilde och Aramis

Tilde ThorsanderHej! Jag heter Tilde Thorsander, jag har varit här på Grällsta och gjort jättemycket! Jag kom hit med min kompis Alice! Och vi bor i samma stuga och det har varit superkuuuul. Jag har varit här två gånger förut och det har varit lika bra hela tiden. Jag har haft Sara som ridlärare och hon har varit superbra och hjälpt mig med de saker jag behöver träna på. Jag är tolv år (glömde skriva det) Och nu åker jag hem för denna gång men kommer tillbaka nästa år. Hejdå =) Från Tilda Ps. Jag hade snällaste Aramis.

Olivia och Question Bomb

Olivia och Question Bomb

Olivia GlifbergHej hej! Jag heter Olivia och är en 12 årig tjej som bor på Lidingö i Stockholm. Det här är andra gången jag är här. Först fick jag Oda men hon var så brunstig och sur så jag bytte med stora skuldkänslor till Tom. Tom är min nya favorit ponny. Tom var fin i dressyren och i hoppningen men då behöver man trycka på i galoppen. När vi red barbacka bockade han i galoppen och jag flög av! Jag klarade mig bra! Jag kom hit med min syster Elin och min kompis Clara. Vi bodde i stuga 14. Jag hade Sara som ridlärare, hon var super! Hon hjälpte mig med det jag och Tom behövde hjälp med. Jag och Tom utvecklades massor.

Matilda och Pustynia

Matilda och Pustynia

Matilda HenrikssonHej! Jag heter Matilda Henriksson. Jag är 02:a. Det här är andra året för mig på Grällsta. Jag rider Valli, hon är jätte snäll men hon nafsar gärna efter godis i fickorna. Valli är brun och ca 153cm i mankhöjd. Vi har hoppat bana, markarbete och så har vi ridit ut två gånger. Jag bor i stuga 13 med Johanna och hennes häst heter Dublin och är en skäck. Idag blev jag trampad på foten av Valli, det gjorde jätte ont men det gick bra. På den sista uteritten så var det jätte lång galopp sträcka, det var jätte kul! Ps: Vi heter Saras rosa ponnys och Sara är bästa ridläraren på Grällsta bara så ni vet!

Johanna och Dublin

Johanna och Dublin

Johanna HedinJag heter Johanna och jag har haft Dublin. Han är fin i dressyren då han går bra efter lite volter och serpentinbågar. Han är så skön i traven, i galoppen är han lite skumpig. Han hoppar fint men på bommar ibland går det inte lika bra. Fast det är ju bara för att jag gör fel. Jag bodde i stuga 13 med Matilda. Hon red Valli. I början hade jag Listek men bytte till Dubbe-lubbe. Är nästan helt säker på att jag kommer tillbaka något år, då kommer jag önska Dublin.

Elin och Beny

Elin och Beny

Elin GlifbergHej jag heter Elin och min ponny heter Beny. I början så tyckte jag att han var fin i skritten och traven men i galoppen var han lite framtung. Jag tycker att vi har utvecklats och blivit bättre ju mer vi har tränat. Jag tycker att Beny är världens sötaste. Han är fin i hoppningen men tycker dressyren är ganska svår. När vi red barbacka så var han sååå skön. Jag är 11 år och bor på Lidingö i Stockholm. Jag bodde i stuga 14 och bodde med min storasyster Olivia och hennes bästa vän Clara. Den här veckan har gått så fort och jag ska tillbaka och önska Beny nästa år igen.

Clara och Donn

Clara och Donn

Clara JallaiHej jag heter Clara och den här veckan på Grällsta fick jag Donn. Han var lite bongstyrig så man var tvungen att vara bestämd med honom. Donn var bäst och var jätte snäll i spiltan. På grällsta bodde jag med min bästa vän Olivia och hennes syster. Jag fick Sara som ridlärare. Hon var super bra. I morgon åker jag hem och kommer sakna Grällsta jätte mycket.

Alice och Cyganek

Alice och Cyganek

Alice BäckHej! Jag heter Alice Bäck! Jag är 12år. Jag red Cigge och han var bäst! Cigge var busig och seg. Först hade jag Neffe sen bytte jag till Cigge. Jag åkte hit med min kompis Tilde. Vi bodde i stuga 12. Jag hade Sara som tränare <3. Sara hjälpte mig i alla lägen. Jag har inte ramlat av (även om Cigge har försökt att kasta av mig). Jag kommer hit nästa år igen! Hejdå / Alice