Elev 2015, Vecka 26 – Elin(3)

Elin Mouille


Hej jag heter Elin och jag har ridit Bus och Pakulik. Först red jag Bus en dag och Pakulik resten. Pakulik var lite lat den här veckan. Jag har galopperat med än jag någonsin har gjort. Hoppas Pakulik blir piggare nästa gång jag kommer. Hoppas jag kommer tillbaka nästa år. 🙂

Elev 2015, Vecka 26 – Lovisa(1)

Lovisa Fransson


Hej, Jag heter Lovisa och jag är 9 år. Jag har ridit Polon och han är bäst! Det roligaste under veckan var att rida barbacka.

Elev 2015, Vecka 26 – Nelly_Kimby

Nelly Kimby


Hej jag heter Nelly och är 13 år gammal. Det är första gången jag är här på ridläger och jag hade bästa Pinia. Jag har lärt mig massor inom ridning och det roligaste bar barbacka lektionen. Jag hade ridläraren Linda som gjorde jättebra och roliga lektioner. Jag kommer på ridläger nästa år igen!:)

Elev 2015, Vecka 26 – Norah_Sandberg

Norah Sandberg


Hej jag heter Norah och jag har ridit i 3 år. Jag red Kroko och han är bäst. Det som vi har gjort är hoppat bana, ridit ut och galopperat massor. Jag fick massor av kompisar och jag bodde i stuga 11 med Ronya. Det var jättegod mat, den godaste var pyttipanna. Den bästa läraren är Linda. Den häst veckan var super.

Elev 2015, Vecka 26 – Ronya_Aspelod

Ronya Aspelod


Hej jag heter Ronya och är 12 år. Jag är här på läger för första gången. Jag red Edd och jag tyckte han var väldigt snäll men mycket pigg. Jag har blivit tryggare i barbacka och hoppning. Jag skulle jättegärna vilja åka hit igen.

Elev 2015, Vecka 26 – Vera_Hjalmarsson

Vera Hjalmarsson


Hej jag heter Vera och är 13 år. Denna vecka har jag ridit Mysza. Hon har varit mycket rolig att rida. Linda har varit min ridlärare, hon är bäst! Det roligaste har varit hoppningen. Ses nästa år! <3