Sandra och Hazena

Sandra och Hazena

Sandra Schröder


Hej jag heter Sandra och jag har ridit Hazena. Jag fyller 14 i höst. På provridningen fick jag Goliat men bytte till Hazena. Jag är här vecka 26. Jag hade Emmi, världens BÄSTA Emmi!

Mathilda och Maximus

Mathilda och Maximus

Mathilda Karlström


Hej! Jag heter Mathilda och jag har ridit världens bästa Musse. Jag har varit här v.26 och bott i stuga 6. Min grupp har haft bästa Emmi som ridlärare.

Linnéa och Sina

Linnéa och Sina

Linnéa Ivemyr


Hej! Jag heter Linnea och jag var här v.26. Jag hade Sina. Jag gillar henne väldigt mycket. Jag har varit här 4 år tidigare. Jag bodde i stuga 5 med Isabelle. Vi hade Emmi som ledare, jag tycker att hon är bäst. Vi har haft roligt i gruppen och ridlektionerna har gått bra även fast Sina har bockat och busat på nästan varje lektion, men jag har inte ramlat av i allafall. Nästa år vill jag sommarjobba här eller åka på ett hoppläger.

Linn och Izyda

Linn och Izyda

Linn Rundkvist


Hej! Jag heter Linn. Jag fyller 13 i vinter. Jag har haft tre olika hästar. Iza har jag nu och hon är bäst. Har bara ramlat av en gång. Det var på min andra häst Goliat. Jag har har det super här. Vi har ridit ut, hoppat, gymkana och massa mer. Kommer verkligen sakna Grällsta. Hoppas jag kan komma hit nästa år.

Isabelle och Sonia

Isabelle och Sonia

Isabelle Ivemyr


HEj! Jag heter Isabelle och jag var här v.26. Jag hade Socker det här året. När jag fick henne började jag tycka om henne på en gång. Det här var mitt tredje år, jag bodde i stuga 5 med syrran. Vi hade Emmi som ledare, tycker hon är jättebra. Vi hade jätteroligt i gruppen. När någon ramlade av började vi skratta så länge ingen gjorde illa sig. Jag ramlade av Socker 2 gånger när vi hade barbacka men jag älskar henne ändå. Om jag kommer tillbaka nästa år vill jag ha henne!

Elsa och Bass

Elsa och Bass

Elsa Evsäter


Hej! Jag heter Elsa och blir 13 år till hösten. Jag hade hästen Bass på lägret och jag gillar verkligen honom! Min grupp var den bästa av alla och vi hade läraren Emmi. Jag tycker allt har varit roligt under veckan, från barbacka till uteritt. Vi ses nästa år Grällsta!

Ebba och Nefretete

Ebba och Nefretete

Ebba Grimberg


Hej jag heter Ebba och är 13 år. Jag har ridit i 7 år. Här på Grällsta har jag haft superkul med min grupp, Vi har gjort massa lekar. Först fick jag en häst som heter Mama-Mia men sen bytte jag till bästa Neffe. Har ramlat av 3 gånger på busiga Neffe. Vi hade den bästa ridläraren som finns, Emmi!