Elev 2015, Vecka 25 – Elisa

ElisaHej, jag heter Elisa och red världens bästa Hazena v.25 2015. Jag ramlade av på barbacka hoppningen då Hazena är lite galen. (men bäst ändå). Trodde jag fick en mild hjärnskakning. Tack Susan för bästa hopplektionerna. Traffade grymma personer här! All kärlek!

Elev 2015, Vecka 25 – Felicia(3)

FeliciaHej! Jag heter Felicia och jag har ridit Kania hela veckan. Kania hoppar allt och hon är den bästa! Jag var i hoppgruppen (Rosa fluffbomber) och vi red för Susan och Emmi. Tack alla kioskisar for att ni är bäst och alltid på bra humör. Detta var tredje gången jag var på Grällsta i år och jag kommer definitiv tillbaka!

Elev 2015, Vecka 25 – Julia(6)

JuliaHej! Jag heter Julia och var här v.25. Jag hade med min egna ponny Röding. Jag var här med Frida, Nellie och Micaela och vi delade stuga. Det var min första gång på Grällsta och vi var med på hopplägret. Vi får se om jag kommer tillbaka nästa år, men jag har haft superkul den här veckan. Tack Susan för superbra och jättenyttiga hopplektioner som jag lärt mig massor av! /Julia och Röding.

Elev 2015, Vecka 25 – Louise_Rydell

LouiseJag red Calle här vecka 25 2015. Calle är den bästa hästen jag kunde få och jag gillar Susans ridlektioner. Absolut bland det bästa som har hänt mig när det gäller hästar! Tack Susan för alla bra och nyttiga hopplektionerna. GRÄLLSTA ÄR ABSOLUT BÄÄÄÄST!!!!

Elev 2015, Vecka 25 – Nellie

NellieHej, jag heter Nellie och var här vecka 25 2015 och fick busiga Edd. Flög av 6 gånger på barbackalektionen. Tack för underbara hopplektioner Susan Denna vecka var fantastisk!

Elev 2015, Vecka 25 – Nova

NovaHej! Nova heter jag och jag har ridit Bass den här veckan, vecka 25! När jag kom hit var jag jätterädd att jag inte skulle passa in, men alla är supersnälla! Jag var här på på hoppläger och det har gått så himla bra! Bass har varit så himla duktig! Bass är bäst! Tack Susan för alla superroliga och intressanta lektioner! Tack Emmi för de andra lektionerna! TACK OCKSÅ ALLA KIOSKTANTER!

Elev 2015, Vecka 25 – Clara(3)

ClaraHej, jag hade världens bästa Gazela vecka 25. Susan är världens bästa hopptränare och Emmi är världens snällaste. Vi har hoppat och haft jättekuuuul! GRÄLLSTA ÄR BÄST!