Elev 2015, Vecka 25 – Tilda(3)

Tilda



Hej jag heter Tilda och jag red Rocky, han är bäst och jag vill hyra honom. Jag älskar alla kioskisar ni är bäst!! Lina är världens bästa lärare här, hon är snäll, bra och väldigt rolig. Jag tror jag kommer tillbaka nästa år.

Elev 2015, Vecka 25 – Ella(1)

Ella och Donn

Ella



Hej! Jag heter Ella och red världens bästa Valli under v.25 2015. Vi passade jättebra ihop och hade jättekul. Jag har träffat massa nya vänner och haft superkul med dom. Tack Lina för att du är en superbra ridlärare som jag lärde mig jättemycket av! Och tack Kioskisarna för att ni var roliga! Grällsta är världens bästa ridläger!

Elev 2015, Vecka 25 – Kimberly

Kimberly



Hej! Jag heter Kimberly och har ridit Mama-Mia. Jag var här v.25 2015. Lina är den bästa ridläraren någonsin och jag har lärt mig så mycket. Jag kommer absolut komma tillbaka. (Jag ska tjata tills jag dör att hyra Mama-Mia.) Agnes och Evve äger!

Elev 2015, Vecka 25 – Lisa(3)

Lisa



Hej!! Jag heter Lisa och jag red Kropek vecka 25. Jag hade Lina som ridlärare, hon är en av de bästa ridlärare jag har ridit för. Jag kommer kanske tillbaka nästa år. Hejdå!

Elev 2015, Vecka 25 – Lova(1)

Lova



Halloj! Jag heter Lova och är 13 år, fyller 14 i oktober. Jag fick prova Donna på provridningen, men hon var dålig så jag fick Max istället. Lina har varit min ridlärare och hon är bäst! Det roligaste här är att få vara här och träffa nya kompisar. ^^, Det mindre roliga har varit vädret, det har bara varit sol och varmt 3 dagar, resten har varit molnigt och regn här och där. //Lova ^^,

Elev 2015, Vecka 25 – Mathilda(1)

Mathilda



Hej! Jag heter Mathilda och är 13 år, snart 14. Jag var här 13/6-20/6 och hade med mig en egen häst som heter Gorby, Han är en fux, ca.177 cm hög, valack och ett år yngre än mig. Han är en gammal travare och är väldigt snäll och världens bästa gris. <3 Han morrar som en hund när han är glad och är asgullig. Det roligaste detta läger har varit dressyren och uppvisningen. Det jobbigaste var hoppningen då Gorby blev rädd för bommarna. Lina, Agnes och Evve är bäst på hela Grällsta! <3 //Mathilda och Gorby

Elev 2015, Vecka 25 – Alma(5)

Alma och Fokus

Alma



Hej! Jag heter Alma och är 11 år gammal. Jag var här v.25 2015, Jag hade Lina som ledare och hon är världens bästa ridlärare. Våran grupp heter Linas Fenixorder. Jag red först Zorro men han hade tappat 3 skor så jag fick prova rida Listek, fast han var seg och inte min typ så jag bytte till Tramp och han är världens sötaste, roligaste, bästa och busigaste häst. Han älskar att hoppa, fast han tar ner huvudet hela tiden. Grällsta Ridcenter är världens bästa ridläger och jag hoppas att jag får komma hit nästa år också!
Kram från Alma och hoppas att vi syns nästa år! <3

Elev 2015, Vecka 25 – Elin(6)

Elin



Hej! Jag heter Elin och red Bus v.25. Jag hade Lina som ridlärare. Hon är världens bästa ridlärare! Alla kioskisar har varit helgrymma. Tack för denna fantastiska vecka.