Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9001

Hejsan jag heter Evelina och är 12 år i december. Jag var på allmäna-lägret. Jag red Pinia och hon är världens bästa häst. Jag hade Anna, hon är supersnäll. Det roligaste var att hoppa, hon var jätte duktig ! Det var även super roligt att bada med hästarna, fast Pinia ville typ inte bada. Jag kan verkligen rekomendera Grällsta! Det var bara lite jobbigt att gå upp kl 7 på morgonen. Fast våran väckarklocka funkade inte. Veckan gick super fort och snart är man hemma igen. Kommer sakna Grällsta. Jag bodde i stuga 3 med Ebba och Lovisa. Kram Evelina!

Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9012

HELLU <3 Jag heter Nike och e tretton år, denna vecka har varit superkul! Andra gången jag e här, jag red Donna ( hon e bäst) Donna älskar att galoppera, hon är också världens sötaste häst! Vi hade Anna som ledare, och hon e superduktig med hästen Escola <3

Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9018

Hej! Jag heter Lovisa och jag är 12 år gammal. Under lägertiden hade jag hand om Musse <3 Han är verkligen bäst! Vi hade Anna som ledare och jag lärde mig mycket! Jag lärde mig att ha mer kontroll över hästen. Musse är en riktig hopp-fantast. ( synd då att vi var på det allmäna ridlägret...)! Det var mitt första år på grc och jag kommer definitivt (lol, stav) igen! Sayonara!

Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9021

Hellooo…. Jag heter Ebba Källgren och kommer från Borlänge vi har hästar och jag fyller 12 i oktober jag har haft Valli och hon är snäll underbar. Vi hade Anna som lärare hon var sträng men bra. Jag har lärt mig massor men mest att galoppera. Det som var roligast var när vi galopperade i skogen 😉 kommer sakna grällsta <3 kommer hit nästa år

Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9023

Hej ! Jag heter Sandra och e 11år! Jag bor i Sthlm. Jag har haft Beny som häst denna vecka! Anna har varit min ledare och lärt mig massor. Jag har tex lärt mig att hoppa, jag kan hoppa 50 cm upp, de är jätte kul! De roligaste var nog att galoppera och att hoppa!

Elev 2014, Vecka 33 – IMG_9030

Hej <3 jag heter Amanda och är tolv ( i december blir jag tretton) jag rider Oda hon är bäst!! Men hon är väldigt kittlig, men hon är ändå bäst ( om du får henne så vet du att hon älskar att bada!) Jag bor i stuga 13 med min bff Nike Det roligaste vi gjorde var nog att hoppa och bada med hästarna ( älskar att hoppa)