Elev 2014, Vecka 27 – Melker

Vi heter Melker och Catrine. Vi var här på familjeläger. Melker är 6,5 år. Han red Bass. Mamma Catrine red Farsa. Vi har skrittat, travat, galopperat och hoppat hinder. Det har varit roligt. Melkers ledare var Dessie, Sara och Linis. Mammorna hade Emmi.

Elev 2014, Vecka 27 – Oliver(1)

Hej, Jag heter Oliver och jag är 8 år gammal. Jag red Krokodyl, han är bäst. Vi har skrittat, travat och galopperat. Det var jättekul, min ledare var Dessi, Sara och Lill-Lina. Dessi är bäst i världen!

Elev 2014, Vecka 27 – Tam

Hejsan! Jag heter Tam och är 8 år gammal. Jag red Nesz, han är snäll. Vi har skrittat, galopperat och gått över bommar. Det är kul. Mina lärare heter Dessi, Sara och Lina.

Elev 2014, Vecka 27 – Alice(1)

Hej jag heter Alice och jag är 8 år gammal. Jag red Emil han är bäst och jättesnäll. Vi har skrittat, travat och galopperat. Det var läskigt. Mina ledare heter Dessi, Sara och Linis. Dessi är världens bästa lärare. Jag kommer sakna henne jättemycket.

Elev 2014, Vecka 27 – Annika

Jag heter Annika och är Hedda och Tams mamma. Vi har varit här tillsammans på familjeläger. Vi har ridit och pysslat om hästar hela veckan, det har varit mysigt och kul. Jag har haft Kropek. Det är en supersnäll häst, både i stallet och i ridningen.

Elev 2014, Vecka 27 – Hedda

Hej hej! Mitt namn är Hedda. Jag är 11 år och hade nästan inte ridit innan jag kom till Grällsta. Och nu har jag både galopperat och ridit ut. Jag red Basia(Bus), hon var bra och duktig på allt förutom när vi skulle stanna i halterna. De ledare vi/jag hade var Dessie, Sara och Linis, Det är därför som vi heter Desalis i ställer för Dessis som det var tänkt från början.// Hedda