Elev 2014, Vecka 27 – Linnea(4)

Hej Jag heter Linnea och jag har Edd och han är jättesnäll och jättepigg i galoppen och när vi hoppade barbacka för det var skumpigt att hoppa barbacka. Jag har bott i stuga 8 med Madde, Maya, Emma och Ellen.

Elev 2014, Vecka 27 – Madelen

HEj Jag heter Madde och jag har haft Goliat, Leo, Polon och Bass! Men nu har jag Bass! Jag hade världens bästa ridlärare! Ni kan väl gissa vem det är. Jag har haft det jättebra här!! Hejdå!

Elev 2014, Vecka 27 – Maya

Hej! Jag heter Maya och är 11 år. Det här var mitt första år på Grällsta. Jag hade Bombina. Hon var bäst! Jag hade Felle som ledare/ridlärare. Jag bodde i stuga nr. 8. Jag kommer tillbaka nästa år kanske vi ses då, Hejdå!

Elev 2014, Vecka 27 – Sunniva

Hej! Jag heter Sunniva och är 12 år. Detta är mitt andra år på Grällsta och förra året hade jag Donn. Honom hade jag först, men han bara bråkade så jag fick byta till Neffe. Neffe var superbra, seg och pigg på samma gång. Jag bodde i stuga 9 med Alexandra. Vi hade den bästa, snyggaste och härligaste ledaren på Grällsta. Nämligen Felle! Vi har haft superkul och Evve är den bästa i hela kiosken! Vi ses!

Elev 2014, Vecka 27 – Alexandra(1)

Hej! Jag heter Alexandra och är 12 år. Detta var mitt första år på Grällsta. Jag bodde i stuga 9 med min kompis Sunniva. Jag hade världens bästa ponny Rusalka. Hon kan bara beskrivas med ett ord, UNDERBAR. Vi hade felle som ledare/ridlärare, hon var bäst! Kommer komma tillbaka nästa år. Hejdå!

Elev 2014, Vecka 27 – Ellen

Hej! Jag heter Ellen och är 11 år och jag har haft Dublin. Han var söt, mysig och seg men det gjorde inte mig något. Han hoppade och galopperade i alla fall. Vi hade grällstas bästa, roligaste, mest perfekta ledaren Felle. Ponnyerna har varit fina att lära känna och jag har fått många nya vänner. Jag har bott i stuga 8 med Maya, Emma och Linnea. Alla har varit så fina och snälla! Hundarna har också varit så söta! Den här veckan kommer jag aldrig att glömma, självklart kommer jag tillbaka nästa år. Hejdå, kommer sakna er alla!

Elev 2014, Vecka 27 – emma(2)

Emma & Polon

Hej! Jag heter Emma, jag hade Gera och hon var bäst. Jag hade Beny först men jag bytte till världens bästa Gera! Jag hade också världens bästa ledare, hon hette Felle! Vi har hoppat och det var jättekul. Jag tycker om hoppning JÄTTEMYCKET! Jag bodde i stuga 8, jag bodde där med Madde, Linnea, Maya och Ellen. Hejdå!