Elev 2014, Vecka 26 – Tilde

Hej, Jag heter Tilde och är 9 år. Vårt gruppnamn är Poneys of the Carabien. Jag har fått många nya vänner dom heter Clara, Jorina, Elin, Olivia och Emilia. Jag fick en häst som är jättesnäll och heter Cyganek och kallas Zigge! Det roligaste var att hoppa! Zigge är jättebra på att hoppa. Det var roligt på dressyren också! Spökkvällen var jättebra.:)

Elev 2014, Vecka 26 – Jorina(1)

Hej jag heter Jorina, jag är 11 år. Jag bor i stuga 8. Där bor jag och min lillasyster Emilia och mina komipisar Elin, Olivia, Clara, Tilde och Leia. Jag red Emil, han var en pyjamashäst. Han var lite lat men det var kul i alla fall. Jag kommer tillbaka!

Elev 2014, Vecka 26 – Leia

Hej, Jag heter Leia och jag red Bus. Hon var bra men lite jobbig när vi red ut. Jag hade Felle som ledare, hon är bäst!!! Jag bodde i stuga 8, den stora. Det var första gången jag var här och det var kul! Jag bodde med Clara, Jorina, Elin, Emilia, Tilde och Olivia. Jag är 9 år.

Elev 2014, Vecka 26 – Olivia(1)

Hej hej! Jag heter Olivia och är 11 år! Jag var här i en vecka i allmänna gruppen. Det är bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag bor i stuga 8 med min lillasyster Elin, min kompis Clara och mina nya vänner Jorina, Tilde, Leia och Emilia. Jag red ODA! Hon är världens bästa ponny. Jag älskar henne! Jag önskar att jag kunde ha henne föralltid. Jag har haft världens bästa ridlärare. Det är Felle! Hon är bäst. Oda har varit superduktig. Men hon var brunstig så hon var lite busig och sur. Men hon fick munkpeppar. Den här veckan har varit den bästa i mitt liv, Nästa år kommer jag igen. Då ska jag önska Oda. Hejdå!

Elev 2014, Vecka 26 – Clara(1)

Hej! Jag heter Clara och har haft världens bästa ponny Mysza. Det roligaste var att hoppa och dressyren. Vi bodde i den största stugan. Vi bodde i stuga nummer 8. Jag bodde med Olivia, Tilde, Leia, Elin, Jorina och Emilia. Vi hade världens snällaste, gulligaste, finaste , coolaste, roligaste, snyggaste, bäst på att rida, sötast lärare på hela grällsta. Hon hette Felle. Vi har haft så kul och jag måste åka hit nästa år. Ikväll så är det talangjakt och vi ska vinna! En kväll var det spökkväll. Det var jätteläskigt. Men Felle kom och gjorde så vi inte var rädda. Mysza hade jag den här veckan. Hon är snäll, lugn och supergullig. Hon drar ner huvudet ibland. Men Felle hjälpte mig. Hejdå!

Elev 2014, Vecka 26 – Elin(2)

Hej Jag heter Elin och jag bor i stuga åtta med min syster Olivia och mina kompisar Jorina, Tilde, Clara, Emilia och Leia. Jag är tio år och fick Listek, han var ganska lat men SUPER söt och snäll. Det jag tror han tyckte var roligast (jag tyckte var roligast) att rida barbacka. Vi hade Felle som ridlärare och hon var SUPER (nästan lika bra som Listek) Jag kommer ABSOLUT tillbaka nästa år.

Elev 2014, Vecka 26 – Emilia(2)

Hej! Jag gillar Felle. Jag heter Emilia. Min häst heter Goliat. Jag bor i hus nummer 8, dom jag bor med heter Olivia, Jorina, Clara, Elin, Tilde och Leia.