Elev 2014, Vecka 26 – Vendela(1)

Hej, jag heter Vendela och jag är 13 år. Jag var här v.26 på allmänt ridläger. Jag hade världens bästa Keso. Jag har varit på Grällsta en gång tidigare innan och då hade jag också Keso. Jag bodde i stuga 6 med mina kompisar Jennifer och Julia. Alla ledare har varit jätteroliga och snälla. Jag hade världens bästa ridlärare Anna, hon är jättesnäll och rolig. Ingen har varit dum, alla har varit snälla, vädret har varit sådär men allt har ändå varit superbra. Jag ÄLSKAR Grällsta! Vi ses nästa år! 🙂 <3

Elev 2014, Vecka 26 – Isabelle(1)

Hej! Jag heter Isabelle och är 12 år. Jag var här v.26 och bodde i stuga 9 med Linnea, Alma och Emelie. Jag kommer från Västerås. Jag var på allmänt läger. Har varit här en gång innan då hade jag Basia(Bus), det här året hade jag Cyrkonia(Cirkus). Jag ramlade av henne på hoppningen 2 gånger, för hon stannade framför och sen hoppade hon, så jag flög över huvudet och slog i hakan. Cirkus är en pyjamasponny så hon har täcke. Hon är jättesnäll, fast hon är svår att få i galopp, så hon måste man skänkla på och hon stannar ibland och vill inte gå fram utan någon annan framför. Har lärt känna många nya människor. Vårar lärare var Anna, hon är jättesnäll och duktig, Sara F hade Solsidan där Cirkus står och hon är hundmänniskan. Jag ska komma tillbaka nästa år för hoppningsvis. Kommer sakna alla!

Elev 2014, Vecka 26 – Jennifer(2)

Hej! Jag heter Jennifer och var på allmänt ridläger v.26. Jag hade bästa Bigota och bodde i stuga 6 med Vendela och Julia. Vi har haft jätteroligt! Det har varit lite sådär väder, men det var ändå superkul! Vi har gjort allt möjligt här på Grällsta. alla har varit supersnälla. Alla ledare var jätteroliga och vi hade Anna som ledare, hon var jättebra! Vi ses nästa år!

Elev 2014, Vecka 26 – Linnea(2)

Hej! Jag heter Linnea, jag är 15 år. Jag bodde i stuga 9 tillsammans med Emelie, Alma och Isabelle. Jag har haft Anna och Sara som ledare. Jag fick först Donn men bytte till Sina. Sina är ganska envis men när man får fram henne så är hon väldigt rolig. Hon är grym på att hoppa men busade lite bär vi hoppade barbacka. Jag var här på allmänt läger. Om jag åker hit nästa år vill jag ha Sina.

Elev 2014, Vecka 26 – Julia(4)

HEJ:) Jag heter Julia och jag är 12 år, snart 13 är. Jag var på Grällsta Ridläger 2014 vecka 26! Jag var på allmänt läger och det var jättekul! Jag hade världens bästa ponny Leo!<3 Jag delade stuga 6 med mina kompisar Jennifer och Vendela:) Jag har lärt känna jättemånga nya kompisar här, och alla ledare har varit snälla och roliga:) Jag har bästa Anna som ridlärare:) vädret har varit sådär, men det har varit superkul ändå! Det här är mitt första ridläger och det bästa hittils..:D Jag kommer verkligen sakna Grällsta och jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år!

Elev 2014, Vecka 26 – Hanna(4)

Hej! Jag heter Hanna och jag är 14 år. Jag var här på allmänna ridlägret 2014 v.26. Jag delade rum med Amanda och Alexandra, vi bodde i stuga 5 som sägs vara spökstugan. Jag hade bästa Valli och jag kommer sakna henne lika mycket som alla ledare och kompisar. Vädret har varit sådär men det har varit superroligt ändå. Nästa år kommer jag tillbaka och jag längtar redan.

Elev 2014, Vecka 26 – Alexandra

Hej, Jag heter Alexandra Lindgren och jag var här på Grällsta vecka 26. Under veckan har jag ridit den underbaraste hästen Donna Daga(Donna). Jag har haft det jättekul och lärt känna många nya kompisar. Vi har gjort olika roliga saker t.ex. kadrilj, dressyr, hoppning och barbackaridning. Jag bodde i stuga 5 tillsammans med mina nya kompisar Hanna och Amanda. Jag kommer verkligen sakna stället, vill verkligen tillbaka!:)

Elev 2014, Vecka 26 – Alma(1)

Hej! Jag heter Alma och jag är 13 år gammal. Jag var här för första gången i år 2014 vecka 26. Då hade jag Dublin, en lat men snäll häst. Det var inte det finaste vädret men det var riktigt roligt ändå. Jag hade Anna Linder som ledare och vårat grupp hette Annas hästsoldater. Den var BÄST! Jag delade stuga med min kusin Emelie och ett syskonpar, och dem heter Linnéa och Isabelle. Och vi bodde i stuga 9. Jag kommer sakna alla ledare, hundar och hästar. och såklart alla nya kompisar man fått.

Elev 2014, Vecka 26 – Amanda(1)

Hej! Jag heter Amanda och jag är 13 år. Jag var på allmänna ridlägret v.26 2014. Jag kom hit med Hanna och bodde i stuga 5. Jag hade Hazena, världens snällaste och finaste ponny. Anna var min ridlärare och hon är bäst. Jag kommer sakna alla ledare, kompisar och djur jättemycket. Jag har haft jättekul och vill jättegärna komma tillbaka. Juste, Alexandra bodde med oss också, hon är bäst!

Elev 2014, Vecka 26 – Emelie(1)

HEJ! Jag heter Emelie och är 12 år gammal och fyller snart 13. Jag var här på Grällsta v.26 och bodde i stuga 9 med min kusin Alma, Linnea och Isabelle. Jag hade fina, söta och supersnälla Nesz, han är bäst. Jag hade bästa och snälla Anna som ledare, hon var en jättebra ledare. (Fast Anna säger att Nesz hoppar konstigt men han hoppar bra). Allt har varit jättebra och jag kommer sakna Grällsta och alla ledare. Jag hoppas jag kommer tillbaka nästa år, om jag gör det vill jag har Nesz igen.