Elev 2013, Vecka 34 – IMG_3273

Hej jag heter Eje Lundgren. Det här är första året jag är på Grällsta. Jag vill inte åka hem, jag har ridit på Markus. det var roligt att åka traktor.

Elev 2013, Vecka 34 – IMG_3305

Hej jag heter Louise Lundström Wigh. Det här är mitt första år på grällsta, jag har ridit på Ballada, en jättetrevlig häst. Jag älskar Beckfilmer och jag älskar hundarna här. Traktor utflykten var jättekul!! Marika är en bra ridlärare och jag kommer tillbaka nästa år.

Elev 2013, Vecka 34 – IMG_3313

Hej jag heter Tobias Nilsson. Jag är här på Grällsta för mitt andra år. Jag har ridit hästen kropek och det var kul. Jag har haft Marika och Karin som ledare. Jag har slagit mitt rekord i år och hoppat 95cm!! jättekul vi flög över!

Elev 2013, Vecka 34 – IMG_3324

Hej jag heter Ingrid Nilsson. DEt är roligt att komma ner varje år tycker jag. 7 år har jag varit här och Keso är bäst fast han är en latmask. Jag har galopperat och hoppat och jag tycker det har vart kul och rida ut. Det var roligt att åka traktor, och fint väder har vi haft hela tiden. Marika är en bra ridlärare att lyssna på och det är bra att lyssna på henne, och det är bra personal här. Det är ett toppen ställe det här och jag kommer tillbaka nästa år. Det är tråkigt att lämna grällsta. Jag har haft en bra ledsagare (Sara) med mig. Fina stugor är det här också!

Elev 2013, Vecka 34 – IMG_3343

Hej jag heter Linn Rikardsson. Jag har ridit på Figaro, jag är hundarnas flockledare. Jag trivs väldigt bra!! Jag vill inte åka hem ..