Matilda

Matilda

Hejsan! Jag heter Matilda och är 15år. Detta är mitt första år på Grällsta. Jag har bott i stuga 6 med Ebba och Emma. Vi gick på hopplägret vecka 31. Jag har ridit Keso, Burta och Ballada, men Ballada var bäst. Det gick riktigt bra att hoppa med Ballada, hon var riktigt duktig. Jag har ridit för Sara och hon var jättebra. Jag känner att jag har utvecklats mycket under den här veckan.

Emma

Emma

Hej! Jag heter Emma och ska fylla 13år. Det här är mitt första år här på Grällsta. Jag bodde i stuga sex tillsammans med Ebba och Matilda. Jag hade en super duper bra häst som heter Aramis. Han var väldigt bra att hoppa med. Vår ledare hette Sara och hon var jätte bra. Hon var väldigt noga med vägarna och de tyckte jag var jätte bra. Jag kommer verkligen sakna Grällsta!

Elin

Elin

Hej! jag heter Elin och är 13 år. Detta är mitt andra år här på Grällsta. Jag hade storhästen Kania. Hon är super rolig att hoppa med men kan vara lite seg ibland. Jag bodde i stuga 13 tillsammans med Linnea, Sara och Felice. Vi gick på hopplägret v.31 och hela veckan har varit as rolig.

Elev 2013, Vecka 31 – IMG_1127

Hej! Jag heter Sara och är 13 år. Jag bodde i stuga 13 med Felice, Linnea och Elin och detta är mitt andra år på Grällsta. Jag va här på hopplägret v.31. Jag fick rida storhästen Walia. Hon är lite envis och stannar ibland och vägrar flytta på sig. Men när man väl får fram henne är hon jättefin. Hon hoppar också jättefint. Denna veckan har vart super bra med jätte roliga lektioner. Vi hade Sara som ledare.

Elev 2013, Vecka 31 – IMG_1150

Hej! Jag heter Felice och är 13 år. Detta är mitt första år på Grällsta. Denna vecka har vart superrolig! Vi har haft roliga lektioner och jag red i en bra grupp. Jag red ponnyn Edd. Han har varit jätteduktig och jag är nöjd med honom. Edd är jätteduktig på att hoppa. Jag bodde i stuga 13 med Elin, Sara och Linnea. Jag kommer sakna Grällsta väldigt mycket.

Elev 2013, Vecka 31 – IMG_3479(1)

Hej! Mitt namn är Livia Lundvall och jag är 13 år. Jag åkte hit med min bästa kompis Ella v.31 och vi bodde i stuga 3. Jag red min pluttis nuttis Quimmer hela veckan och han är heeeelt fantastisk! Det här är mitt tredje år på Grällsta och jag kommer absolut tillbaka nästa år! See Ya!

Elev 2013, Vecka 31 – IMG_3484(1)

Heej! Jag heter Emilia och är 11år! Bor i stuga fyra med Amber<3 Detta är mitt första år på Grällsta men det känns som hemma! Jag rider världens finaste ponny, Rusalka. Hon är busig och alltid glad! Hon är som min lilla bebis och min bästa vän. Jag kommer verkligen komma tillbaka!

Elev 2013, Vecka 31 – IMG_1113

Hej jag heter Linnea och är 13 år. Detta är mitt första år här på Grällsta. Jag och mina kompisar gick på hopplägret v.31. Jag har haft storhästen Kropek. Han är världens snällaste häst. Denna vecka har varit jätterolig och vi har haft roliga lektioner. Jag bodde i stuga 13 med Felice, Elin och Sara.

Ebba

Ebba

Hej! Jag heter Ebba och är 13år. Detta är första gången jag är här. Jag tycker det är ett jätte bra läger som jag gärna kommer till igen. Jag bodde i stuga nummer 6 som jag delade med Emma och Matilda. Första dan provred jag Valli men bytte sedan till Bigota. Hon är en toppen häst som man får jobba lite med. Vi har ridit för Sara, hon har varit jätte bra och lärt mig mycket. Alla i våran grupp har bra gemenskap! Tack för den här veckan!