Wilma

Wilma

Hejsan! Mitt namn är Wilma och det här är min tredje sommar på Grällsta. Det här året har jag haft underbaraste Oda. Vi hade grymmaste ledaren Sara. Grällsta är bäst! Tjingeling!

Nora

Nora

Hejsan hoppsan! Jag heter Nora och det här var mitt tredje år på Grällsta. Precis som förra året hade jag bästa hästen Tom. Han är den finaste ponnyn på hela Grällsta! Vi har haft världens bästa ledare Sara i år igen. Jag kommer sakna allt jättemycket, speciellt Tom! Men vi ses säkert nästa år, Tjingeling!

Nelly

Nelly

Hej! Jag heter Nelly och jag är 15år. Jag har varit här 1gång tidigare och då hade jag Gazela men i år hade jag Valli. Jag tycker Valli är bäst. Jag bodde i stuga 16 med Elin, Nikita och Eline. Vi hade Sara som tränare och hon är bäst. Hej då!

Mikaela

Mikaela

Tjena! Jag heter Mikaela och jag har haft Kania! Kania är BÄST! Det är trejde året jag är här på Grällsta och detta året har varit bäst! Jag har bott i stuga 6. Tjingeling.

Jenny

Jenny

Hej! Jag heter Jenny och det här är min tredje sommar på Grällsta. Jag har haft världens finaste Rusalka. Hon är bäst! Vi har haft bästa Sara som ledare. Grällsta är bäst, kommer sakna allt! Tjingeling!

Hanna

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och jag har haft finaste Quimmer. Det här är mitt andra år här på Grällsta och jag hade Quimmer förra året också. Vi hade Sara som ledare och hon är Bäst. Ses nästa åååår! Tjingeling

Frida

Frida

Hallååå, jag är Frida och har haft världens bästa Polon. Jag har haft det chill-pill på Grällsta och kommer sakna allt supermycket. Jag bodde med Jenny, Emme och Bullen i stuga 13. Det här var mitt andra år och nästa år kommer jag igen. TJINGELING.

Emelina

Emelina

Hallå! Jag heter Emelina och det här är mitt tredje år på Grällsta. I år har jag haft snällaste Kropek. Vi hade bästa Sara som ledare. Det har varit väldigt chillpill här och jätte kul. Tjingeling.

Elin

Elin

Hej! Jag heter Elin och det här va mitt andra år här. Jag har ridit bästa Zula och haft Sara som ledare. Bodde i stuga 16 med Eline, Nikita och Nelly. Våran grupp var bäst, allt var bäst. Hej då!

Cornelia

Cornelia

Hejsanhoppsan. Jag heter Cornelia och har haft världens bästa Aramis. Vi har haft bästa Sara sin ledare. Tjingeling.

Agnes

Agnes

Tjotjo! Jag heter Agnes och det här är mitt tredje år på Grällsta. Precis som åren innan har jag haft världens bästa Zorro II. Han är den bästa hästen i världen. Våran grupp hade också den bästa ledaren SARA! Nästa år så ses vi igen. TJINGELING! Grällsta är bäst.