Tove

Tove

Tjaow! Jag heter Tove och är 12år. Jag hade med mig min egna ponny Me-Rakel. Me-Rakel var jätte duktig under veckan och skötte sig super. Det var super kul under lägret fast jag blev sjuk. Min ledare var Rebecka. Hon var jätte duktig. Jag var här V.30. Tja då!

Stina

Stina

Hej jag heter Stina och är 14år. Jag var här V30, jag hade Edd han var jätte pigg och snabb. Ridlägret var super roligt och jag fick många nya kompisar. Rebecka var den bästa ridläraren ever. Hon var snäll, rolig och busig. Rebecka är bäst!

Linda

Linda

Hallå! Jag heter Linda och är snart 17år. Det här är mitt tredje år här på Grällsta och i år var jag här v.30. Jag hade Bigota iår igen. Hon är superbra och tyckte det var superkul på sandtaget. Jag hade Rebecka som ledare och hon var jätterolig.

Johanna

Johanna

Jag heter Johanna och är 14år. Jag tog med mig en egen ponny som heter Carlos. Jag var här 20/7-27/7-2013. Min ledare heter Rebecka och hon var jättebra. Jag tycker lägret har varit jättebra.

Emma

Emma

Hej jag heter Emma och är 13år. Jag var här vecka 30. Jag hade Nesz han är bäst, snäll och söt. Den här veckan har vart jätte roligt, och våran lärare var Rebecka och hon var bäst och snäll, ROLIG och busig. Rebecka var bäst.

Alma

Alma

Hej jag heter Amla och jag är 13år och det här är mitt femte år på Grällsta. Jag var här V.30 och hade Marcus. Marcus är jätte snäll och söt. Jag bodde i stuga 10 ,ed Sandra, Julia och Linda. Vi hade Rebecka som ledare hon är världens roligaste och snällaste. Hej då, ses nästa år Grällsta!

Alice

Alice

Hej! Jag heter Alice och är 14år. Jag var här v.30 och red Pinia. Pinia var seg och grym på att hoppa. Min ledare hette Rebecka och hon var bäst.