Sandra

Sandra

Hej! Jag heter Sandra och jag är 11år. Jag red hästen Mysza, hon är underbar! Vi hade världens bästa ledare Anna och Sara. Jag bodde i stuga 10 med Alma, Julia och Linda. Jag var här vecka 30. VI i Pink Panthers med inslag av kaos är bästa gruppen!

Natalia

Natalia

Tja! Jag heter Natalia och har haft Donn. Jag var här v.30 2013 och delade med Lisa och Ellen. Det roligaste var uteritterna och hopplektionerna. Kommer sakna alla, allt och Donn jättemycket. Min grupp hette Pinkpanthers med inslag av kaos, Donn är bäst!! Puss o hejdå!

Lisa

Lisa

Hej! Jag heter Lisa och va här v.30 2013 och hade Tramp halva veckan sen Leo resten. Roligast va långuteritten och hopplektionera! Jag fyllde år på måndagen denhär veckan. Då fyllde jag 11år! Jag kommer sakna allt och alla jättemycket speciellt Leo han är allra bäst! Tycker att alla ska älska Leo han är bäst inget annat! Ha de bra, jag älskar dig Leo glöm inte de!

Linda

Linda

Hej! Jag heter Linda och var här V.30. Först provred jag massa Ponnier tills jag fick Farsza fast hon blev halt så då blev bästaste Burta ersättaren. Det är mitt andra år här och jag bodde i stuga 10 och har haft det BÄST!

Julia

Julia

Hej jag heter Julia, jag är 10år men ska fylla 11 i September. Det är mitt andra år här. Förra året hade jag Palle, det har jag iår igen! Han är snäll, bäst, söt och allt! Jag va här v.30 2013 och delade stuga 10 med Sandra, Alma och Linda. P.S dom är jättesnälla. Hälsningar från Lisa till Julia, du och Palle är jättefina ihop.

Fanny

Fanny

Hej! Jag heter Fanny och jag är 13år (snart 14)! Jag fick hästen Ametyst han är awsume!!!
Våra ledare är jätte roliga och dom heter Anna och Sara (stich). Jag bodde i stuga 12 med Tove, Linda och Alice!
Jag var här vecka 30! Pink Panthers med inslag av kaos är bäst!

Ellen

Ellen

Tjo. Jag heter Ellen och hade hästen Tramp. Tramp är snabb och rolig att rida. Jag rider i en grupp som heter Kaos. Jag rider med Lisa och nattis. Det roligaste var att hoppa för Marika. Jag kommer sakna allt på Grällsta. Jag var här vecka 30. Kram Ellen den vita handsken.