ROnja

ROnja

Hej! Jag heter Ronja och jag rider på Emil. Våran ledare heter Hanna och är jättesnäll och bäst. Jag tyckte det va jättekul att hoppa bana med Emil. Fast han är lite seg och trög med det går endå. Jag får se om jag kan komma nästa år också. Mvh Ronja

Nikita

Nikita

Jag heter Nikita Kanderot och är 11år. Jag har haft både Edd och Cyrkonia. Dem är verkligen bäst. Hanna och Sara har verkligen varit jättebra. Jag har haft jättekul och hoppas verkligen om jag kommer hit igen att jag får Hanna, för hon är bäst, Puss och kram, Nikita

Klara

Klara

Hej! Jag heter Klara och jag var här 2013 vecka 30. Jag red i hoppgruppen med bästa Hazena. Jag hade henne förra året. Jag är super nöjd med vår ledare Hanna. Hon är super snäll och rider super bra. Jag vill komma hit nästa år för det var super kul. Kram Klara.

Julia

Julia

Hej! Jag heter Julia och jag var här V.30. Jag red i hoppgruppen och hade bästa Musse. Jag bor i stuga 13 med bäästa Jenny, Frida och Emme. Jag vill gärna komma hit nästa år igen. Kram Julia

Johanna

Johanna

Hej! Jag heter Johanna och jag har haft världens bästa Goda. Och jag har haft den bästa ledaren Hanna. Det roligaste på veckan var att rida ut. Och att hoppa på hoppbanan. Det läskigaste på veckan var spökvandringen.

Eline

Eline

Hejsan! Jag heter Eline och jag är 12år. Jag red Mama-mia och första dagen gick det inte så bra för hon är så envis men sen fick det jättebra! Vår ledare var Hanna och hon var Bäst! Jag vill jättegärna komma tillbaka nästa år! Kram!

Ebba

Ebba

Hej jag heter Ebba. Jag har ridit Donna Daga vecka 30 i hoppgruppen och hon är super gullig. Jag bodde i en stuga med Ronja, Johanna och Alva. Jag tyckte det var ett bra läger och vi får se om jag kommer nästa år.

Alva

Alva

Hej! Jag heter Alva och jag har ridit Rocky. Våran ledare var Hanna och hon är bäst! Rocky är den bästa hästen. Jag har haft jätte kul och hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år. Kram Alva.