Ylva

Ylva

Hej! Jag heter Ylva. Jag är 10år. Min häst heter Aramis. Det roligaste va att leka kul!

Wilma

Wilma

Hej! Jag heter Wilma och är 12år. Detta var mitt andra år på Grällsta. Jag fick ta hand om världens bästa häst, Ziggepigge (Cyganek II). Jag kommer sakna allt, speciellt allt ledarna, hästarna och kompisarna.

Tilda

Tilda

Polon är söt och snäll. Det roligaste var att hoppa och galoppera

Tilde

Tilde

Hej. Jag heter Tilde och är 10år. Jag har haft Rusalka. Hon är jätte snäll om du inte använder pisk. Hej då från Tilde

Samanta

Samanta

Hej. Jag heter Samanta och jag är här på allmänt läger. Jag har Bus, Bus är stel i kroppen när man ska svänga, om ni kommer hit så ta Bus. Bus är bäst!!

Oliver

Oliver

Hej! Jag heter Oliver och jag är 7år. Min häst heter krokodyl. Jag älskar krokodyl och han är världens bästa häst. Det roligaste denna vecka var att leka kull med hästarna

Nina

Nina

Hej! Jag heter Nina och jag är 10år. Jag har haft Pinia på det här lägret. Pinia kan vara lite envis, men jag älskar henne som min egen. Jag blev kompis med alla i min grupp. Jag kommer sakna alla jätte mycket, och verkligen Pinia.

Matilda

Matilda

Shoo! Jag heter Matilda och jag är 13år och ska snart fylla 14! Det här var mitt första år här på Grällsta och det har varit skitkul! Jag har fått tagit hand om Tramp och han har var jätte bra och jag gilla han skit mycket (fast han är lite ful) Men jag kommer sakna allting förutom tiderna man ska gå och lägga sig.

Freya

Freya

Shoo. Jag heter Freya och är här på allmänt läger. Jag har haft Palle i en vecka nu. Palle är världens mysigaste häst, han är seg att rida, men världens snällaste. Hare bra