Tove

Tove

Hejsan! Jag heter Tove och är 14år. Min häst på lägret var Donna. As söt E-ponny! Jag gillar henne jättemycket och hon är bäst! Eftersom att hon tappa en sko så fick jag rida fler hästar. Min ledare var bästa Anna.S och jag bodde i stuga 11 med Elin, Majken och Ellen. Jag har ridit i ca 6år och är från Stockholm.

Sol

Sol

Hej. Jag heter Sol och är 15år, jag var här vecka 29 och bodde i stuga 13 med Matilda, Julia och Ida. Jag hade mys Musse och han var bäst i världen! (sämst på skänkelvikning). Min ledare heter Anna.S och var asa cool. Jag kommer tillbaka nästa år. Seeeees!

Matilda

Matilda

Hej! Jag heter Matilda och är 15år. Jag hade Grällstas bästa Zorro II. Han var väldigt seg men när vi väl kom igång var han jätte snabb. Vi hade Anna.S och hon hörs över hela Grällsta! Hon äger! Jag bodde i stuga 13 med Sol, Julia och Ida.

Julia

Julia

Jag heter Julia och är 15år. Jag har ridit på Afet, han var mysig och jätte trevlig att rida. Tyvärr blev han svullen i en kota och jag fick inte rida honom mer så jag red på Gazela. Hon var bäst. Våran ledare var Anna.S, jag tycker att hon var asgrym. Jag bodde i stuga 13. Jag kommer ifrån Hallstahammar och har ridit i 10år.

Ida

Ida

Hej. Jag heter Ida och är 16år. Min häst som jag har haft under lägret heter Calle. Han va jätte mysig och söt. Han älskade att hoppa så det var jätte roligt att hoppa med honom. Han hade mycket fart och var super rolig. Jag bodde i stuga 13 och hade Anna.S som ledare.

Elin

Elin

Hej jag heter Elin och är 13år. Jag var här vecka 29 och bodde i stuga 11 med Tove, Majken och Ellen. Jag hade med mig min egna C-ponny fux som heter Caramell. Min ledare heter Anna.S och hon är jätte bra. Jag hoppas att jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år!