Majken

Majken

Hej! Mitt namn är Majken och jag är född -01. Det är första gången jag är på ridläger och jag har fått hästen Mama-mia. Jag älskar Mama-mia hon är grym men väldigt envis. Jag bor i stuga 11 med Tove, Elin och min syster Ellen. Roligaste på lägret var när vi badade.

Johanna

Johanna

Hej! Jag heter Johanna och jag har vart på läger vecka 29. Jag har bytt runt mycket på hästar och till slut fick jag Goda. Hon är en snäll ponny att rida, men hon kan vara lite tjurig i spiltan. Jag har bott i stuga 10 med Amanda, Tilde och Samanta. Det roligaste var att bada med hästarna. Vi hade Sara som ledare och hon var bäst!

Ida

Ida

Hej. Jag heter Ida och jag är 11 och fyller 12. Jag hade Emil och han är super bra. Det var mitt första år här på Grällsta och inte mitt sista!!!

Emelie

Emelie

Tjo. Mitt namn är Emelie och jag är en 01-a. Grällsta var mitt första ridläger! Jag red Nesz, han var snäll men väldigt envis. Jag bodde i stuga nr.6 med Wilma och Ida. Det roligaste var att hoppa!

Ellen

Ellen

Namn: Ellen
Ålder: 13år
Bor: Falun, Borlänge, Sverige, Europa, Jorden, Vintergatan, Universum
Jag har ridit i 6år ungefär. Här på Grällsta red jag Kropek. Det här var mitt första år här. Jag bodde i stuga 11. Det roligaste var att bada vid Sandtaget även fast det var upptaget där vi skulle ha badat egentligen.

Amanda

Amanda

Hej. Jag heter Amanda och är 13år gammal. Jag har ridit i 7år och hade Hazena. Jag kommer från Hedemora och jag delade stuga med Johanna, Tilde, Samanta och vi bodde i stuga 10. Vi hade Sara som ridlärare och hon är grym!