Tuva och Maximus

Tuva och Maximus

Tuva Skogsbergh
Hej! Jag heter Tuva och var på hopplägret v.28. Jag är 12 år och bodde i stuga 16 med Ida och Emelie. Jag har världens sötaste, snabbaste häst, Musse. Min ledare heter Sara men kallas Rasa. Ses nästa år!

Philippa och Rusalka

Philippa och Rusalka

Philippa Hansson
Hej jag heter Philippa och jag är 13 år. Jag hade Rusalka och hon är jättesnäll och glad, jag bodde med Ebba, Celia och Emelie. Jag har aldrig varit här förut men många av mina kompisar har varit här så då ville jag också åka hit och jag ska absolut komma tillbaka.

Josefine och Cursed Takeo

Josefine och Cursed Takeo

Josefine Sundh
Hej jag heter Josefine. Jag är 16 år. Jag har ridit på min medryttarhäst Cursed Takeo, även kallad Teo! Jag bor i stuga 17 med Jenny, Bettan och Amanda. Veckan har varit underbar! Teo har varit jätteduktig. Teo ägs av bästa Rasa/Sara, Jag har lärt mig att vara mer lugn i mig själv i vissa situationer. Det här var mitt första år på Grällsta och alla har varit jättesnälla mot mig! Teo är bäst!

Jenny och Aramis

Jenny och Aramis

Jenny Norberg
Hoj, jag heter Jenny och det här är mitt femte år på Grällsta. Jag red Zorro halva veckan och Aramis halva. Aramis är världens bästa ponny och jag har haft honom de senaste fyra åren. Den här veckan har varit rolig och vi har haft bästa ledaren Sara (Rasa) Tack för mig, hej!

Ida och Farsa

Ida och Farsa

Ida Jonsson
Hej! Jag heter Ida och jag var på hopplägret v.28. Jag hade Farsa och hon är jättesnäll. Hon kasta av mig 2 gånger när vi hoppade men hon var snäll ändå. Jag hade världens bästa ridlärare Sara/Rasa =D Jag bodde i stuga 16 med Tuva och Emelie. Hoppas att vi syns nästa år! =D

Emelie och Nesz

Emelie och Nesz

Emelie Frankland
Hej! jag heter Emelie och var på hopplägret v.28. Jag är 12 år och fick världens bästa ponny Nesz. Han är lagom snabb och testar en ibland, men han är fortfarande bäst. Bodde i stuga 16 med Ida och Tuva. Vi hade Sara som hopplärare och vi kallar henne för Rasa! Ses nästa år Grällsta.

Emelie och Donna

Emelie och Donna

Emelie Hillerius
Hej! Jag heter Emelie och jag var med på hopplägret v.28. Min häst som jag hade heter Donna och hon är jätteduktig och snäll. Jag delade stuga med Celia, Ebba och Philippa. Vi hade Rasa som ledare.

Elisabeth och Kania

Elisabeth och Kania

Elisabeth Edberg
Hej jag heter Elisabeth och är 16 år. Jag hade Kania och hon är jätteduktig. Jag bodde i stuga 17 med Jenny, Amanda och Josefine. Det är mitt 3:e år på Grällsta. Det bästa var att hoppa för Rasa. Kommer absolut nästa år igen.

Ebba och Goda

Ebba och Goda

Ebba Bergk
Hej jag heter Ebba och jag var med på hopplägret v.28. Jag hade Goda och hon är jättebra! Jag delar stuga med Celia, Philippa och Emelie. Vi har Rasa och Rebecka som ridlärare.

Celia och Sina

Celia och Sina

Celia Helmer
Hej, jag heter Celia och är 12 år. Jag var på hopplägret vecka 28. Mina ledare var Rasa och Rebecka. Jag bodde i stuga 19 med Emelie, Philippa och Ebba. Jag har Sina, en gullig liten haflinger som bockar. =D Men hon är jättesnäll. Hon hoppar fint också! <3 Hoppas jag kommer tillbaka nästa år med alla underbara människor. Det är mitt andra år på Grällsta.

Amanda och Pinia

Amanda och Pinia

Amanda Sjödahl
Hej jag heter Amanada och jag är 14 år. Jag hade Pinia, hon är ganska seg men när man väl får igång henne så är hon snabb och glad. Jag var här v.28 och jag bodde med Josefine, Elisabeth och Jenny. Jag gick i hoppgruppen. Våran lärare var Sara, veckan har varit super och jag kommer definitivt tillbaka nästa år.