Wilma

Wilma

Hej! Jag heter Wilma och jag bor i stuga 4 med 3 andra tjejer som heter Alice, Victoria och Hanna. Först så skulle jag rida Mama-mia med jag trivdes inte med henne så jag bytta till världens bästa och sötaste Tom. Tom är snäll och gosig och lite rädd om öronen. Tom och Quimmer är syskon. Jag var här vecka28. Jag kommer tillbaka nästa år!

Victoria

Victoria

Hej! Jag heter Victoria och är 14år. Det är mitt 3.dje år på Grällsta. Jag red världens bästa häst, Hazena. Jag bodde i stuga 4 med Alice, Wilma och Hanna. Jag har haft jättekul :)!

Louise

Louise

Hej! Jag heter Louise och är 13år. Jag var här den 6/7-13/7. Jag bor i stuga 11 med Agnes, Jana och Emilia. Jag red sööötaste Valli. Det var första gången jag var här men kommer klart tillbaka. Hej då:)!

Jana

Jana

Hej! Jag heter Jana och är 16år. Det här är sjätte gången jag är här på Grällsta. Jag red bästa Leo och bodde i stuga 11, delade rum med Agnes, Louise och Emilia. Grällsta är det bästa ridlägret jag någonsin varit på! Jag kommer tillbaka!

Hanna

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och var här v.28 och hade bästa Zula. Jag är 14år och det är fjärde gången jag är här på Grällsta Ridcenter. Jag bodde med Alice, Wilma och Victoria i stuga 11. Jag kommer tillbaka nästa år, hej då!

Emilia

Emilia

Hej! Jag heter Emilia och är 13år. Det är mitt andra år på Grällsta. Jag red världens sötaste häst, Gazda. Jag bodde i stuga 11 med Agnes, Jana och Lollo. Det här är det bästa ridlägret jag har varit på, så att ni vet!

Alice

Alice

Hejsan! Jag heter Alice och bor i stuga 4 tillsammans med Wilma, Hanna och Victoria. Jag är här v.28 och rider världens bästa Quimmer Bomb. Jag är snart 13år och kommer från Västerås. Quimmer är världens underbaraste häst, fast han kan vara svårfångad i hagen. Ses nästa år! Hästiga hälsningar Alice.

Agnes

Agnes

Hej! Jag heter Agnes och bodde i stuga 11 med Emilia, Jana och Lollo. Först red jag Afet men jag bytta till världens bästa och underbaraste Walia! Jag är 17år och det här är mitt fjärde år på bästa Grällsta. Hoppas det blir ett femte år nästa sommar!