Sunniva

Sunniva

Hejhopp! Jag heter Sunniva och är 11år. Jag var här på Grällsta vecka 27. Jag bodde i stuga 10 med Stella. Jag hade världens bästa, busigaste och tjurigaste Donn. Han är bäst! Det var första gången jag var här och jag kommer säkert nästa år igen. Jag hade Fanny och Anna som ledare. Hej då!
P.s Donn är bäst även om han bråkar! Och jag slog Lina i Singstar!

Sandra

Sandra

Hej! Jag heter Sandra och är 12år. Jag bodde i stuga 9 med Linnea, Amanda och Pia. Jag var med i Orangea gruppen och jag red Zyganek. Grällsta är bäst, man får många nya kompisar, träffa söta hundar och hästar och det finns många duktiga ledare. Tack till Fanny och Anna. Vill absolut komma tillbaka nästa år! Kram!

Pia

Pia

Hej! Jag heter Pia och är 12år. Jag bodde i stuga 9 med bästa Amanda, Sandra och Linnea. Jag red världens snällaste och gosigaste häst Beny. Han är verkligen bäst. I början var Beny lite jobbig att kratsa hovarna på och han fattade inte galopp men nu är han superduktig och lyder nästan allt! Men man måste vara bestämd och berömma när han gör rätt! Älskar dig Beny och jag vill verkligen komma tillbaka nästa år. Jag hade bästa ledarna Fanny och Anna. Kram!

Oliver

Oliver

Hej! Ja heter Oliver och jag är 7år. Jag har Krokodyl och Goliat.

Linnea

Linnea

Hej! Jag heter Linnea och är 14år. Jag var här v.27 och red Myzska, hon är seg i början men blir piggare. Hon är den snällaste och gosigaste hästen som jag träffat, jag bodde i stuga 9.

Jennifer

Jennifer

Hejsan! Jag heter Jennifer och jag fyller 13 det här året. Jag hade ponnyn Cirkus. Hon är jättesnäll att sköta om och rida. I början var hon lite seg men hon lyssnar bättre och bättre. Jag hoppas att jag får åka hit någon mer gång och i sådana fall ska jag såklart önska Cirkus. Hejdå!

Amanda

Amanda

Hej! Jag heter Amanda och jag är 12år. Jag bodde i stuga 9 med Pia, Linnea och Sandra. Jag red en häst som var så snäll. Den snälla hästen heter Goliat. Jag älskar Goliat. Puss puss Goliat från mig!