Elev 2013, Vecka 27 – Sannie_A_Halvarsson

Sannie


Hej! Jag heter Sannie och jag är 14 år, jag var här vecka 27 2013. Jag har varit här på Grällsta varje sommar sedan 2010. Jag började att rida Myszka på provridningen men jag var inte nöjd, då fick jag prova Neffe (Nöffe) som inte ville gå, då fick jag Kropek men en annan skulle ha honom, då fick jag bästa Mama Mia (Mamis) Hon är jättesnäll men man måste vara väldigt bestämd med henne. Hon älskar att hoppa och rida ut men blir seg i dressyren. Hon är mysigast och bäst! Jag kommer hit nästa år och då ska jag ha Mamis igen. Love Mamis.

Elev 2013, Vecka 27 – Stella_Devell

Stella


Hej! Jag heter Stella och har ridit Basia eller Bus som hon kallas. Jag är 13 år och har aldrig varit på Grällsta förut. Idag hoppade vi barbacka det var roligt och gick bra. Jag gled av en gång men det var bara roligt. Bus tycker jag är en jättefin ponny och jag gillar verkligen henne. Hon kan vara sur i spiltan men när man rider henne är hon jätteduktig. Jag kommer nog komma tillbaka nästa år för det har varit en jätterolig vecka.

Elev 2013, Vecka 27 – Elenore_Leo

Elenor


Hej jag heter Elenor Leo och jag har ridit Tramp i en vecka. Jag är 13 år och har ridit i 4 år snart och jag har aldrig varit på Grällsta innan. Han har bockat av mig lite fler än 5 gånger men det är bara kul, han har aldrig varit sur på mig. Tramp är en jättefin ponny som jag gärna skulle vilja hyra nästa år. Jag bodde i stuga 11. Grällsta är bäst och Tramp. Jag var här vecka 27 på allmänt läger 2013. Nästa år ska jag gå på hoppläger vecka 27. Vädret har varit skitbra här, alla ledare och elever är jättesnälla här och såklart hästarna/ponnyerna.

Elev 2013, Vecka 27 – Gilda_Kassai(1)

Gilda


Hej! Jag heter Gilda och jag är 14 år. Jag red Kropek han är jättesöt skimmel som är så harmlös som man kan. Han är den bästa hästen jag har ridit, han är cirka 168 cm i mankhöjd. Hans galopp är jätteskön och han lyder skänkeln som en prins. Jag kom hit 29/6, jag har aldrig varit på Grällsta så det är en ny erfarenhet. Jag tycker att ledarna här och alla elever här är väldigt trevliga. Jag har ridit i ca 10-11 år i Väsby, på Sättra ridskola. Jag tycker att man lär sig väldigt mycket här på Grällsta. Varför jag valde just allmänna lägret är på grund av att jag aldrig varit här förut och man får prova nya saker. Jag kommer absolut komma tillbaka nästa år.

Elev 2013, Vecka 27 – Milla_Miver

Milla


Hej människor på planeten jorden! Jag är en glad tjej som älskar hästar och såklart att rida. Jag heter Milla och är 13 år. Jag rider fina Bombina, hon är superduktig, fin och bara bäst, men ibland blir hon nervig när vi ska hoppa och vägrar. Jag har trillat av cirka 9 gånger på tre dagar men hon är fin ändå. Vi red barbacka idag men det gick inte så bra, hon ville inte hoppa så det var inte så kul. Nu ska vi gå och fodra så vi ses människor.