Selma

Selma

Hej! Selma heter jag och det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har ridit Gazda, han är en helt underbar och duktig häst. Jag var på hoppläger med rosa gruppen. VI hade världens bästa ledare (Lina). Sommarens bästa vecka!

Sara

Sara

Hej! Mitt namn är Sara och jag är här andra året. Jag rider på Kania.

Philippa

Philippa

Hejsan! Jag heter Philippa och detta är mitt andra år på Grällsta. I år har jag med mig min 5-åriga Candle för att både jag och hon ska utvecklas i hoppning. Vi hade Lina som ledare i år igen! Grällsta var lika kul som vanligt! Puss och Hej!

Ida

Ida

Hej! Jag heter Ida och fick Donna iår. Jag har aldrig varit på Grällsta förut men är jätteglad att jag åkte hit. Lina är en jättebra ledare och Donna är en rolig utmaning. Jag har fått massa minnen här! Puss!!

Elvira

Elvira

Hej! Jag heter Elvira och är 14år. Detta är mitt femte år på Grällsta, och iår red jag min pluttis Figge igen. Veckan har varit rolig och lärorik, och våran grupp har varit bäst! Det bästa på veckan var helt klart att vi fick panerad fisk, det gjorde seriöst min vecka! Vi har haft bästa Lina som ledare och tränat på hoppbanan för Susan. Vill aldrig åka hem härifrån och lämna min Figge, men jag kommer såklart tillbaka nästa år igen! Puss och kraam!

Elin

Elin

Hej! Jag heter Elin och jag har ridit bästa Tramp. Jag har varit på hoppläger och vi var den rosa gruppen. Vi hade Lina som ledare och hon var bra som vanligt. De här var mitt fjärde år på Grällsta. Ha det bra!

Amanda

Amanda

Hej! Jag heter Amanda och är 15 snart 16år. Det här är mitt 4.de år på Grällsta. I år red jag Musse (Maximus) på läger för 4.de gången. Veckan var som vanligt rolig och gruppen har varit bäst. Vi har haft Lina som ledare igen och träningarna på stora hoppbanan hade vi Susan. Åker såklart hit igen. Hejdå :)!

Alva

Alva

Hej! Jag heter Alva och är 13, snart 14år. Jag har bara varit här en gång innan och då red jag Hazena. Den här gången tog jag med min egna ponny Clover! Vi har haft superkul och jag tyckte mest om hoppträningarna på stora hoppbanan! Hejdå! P.s Lina är bäst!