Tie

Tie

Hej Hej! Jag heter Tie. Jag är 13år och bor i stuga 5 med Klara och Rosa. Jag har ridit Tycjan hela veckan och han äger, så jag är glad att jag fick honom. Det här är mitt första år på Grällsta och jag hoppas jag kan komma nästa år också! Min ridlärare var Emmi!

Rosa

Rosa

Hej! Jag heter Rosa och är 13år. Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har ridit Ametyst, världens finaste! Jag har bott i stuga 5 med Klara och Tie. Hoppas vi ses nästa år!

Rebecca

Rebecca

Hej! Jag heter Rebecca och är 12år. JAg var här v.26 och red Calle (Catch High.) Han var jättebra! Jag bodde i stuga 11 med Emelie, Evelina och Ninn. I vår stuga var det alltid flams. Jag har varit här 2ggr innan. Jag har ridit i 4-5år.
Justja! Jag hade Emmi som ridlärare. Hon är bäst! Japp det var lite om mig och denna vecka. Bye Bye!

Ninn

Ninn

Hej! Jag heter Ninn och är 13år. Det är 5:te året jag är här och jag har världens bästa Tom. Jag bor i stuga 11 och bor med Evelina, Emelie och Rebecca. Bästa stugan 🙂
Emmi, Emilia och Lina är dom bästa ledarna i världen!

Klara

Klara

Hej! Jag heter Klara och är 13år. Jag red Aramis och han var jätte duktig. Det här var mitt första år på Grällsta men inte mitt sista, Jag bodde i stuga 5 med mina kompisar Tie och Rosa. Min ledare var Emmi!

Evelina

Evelina

Hej. Jag heter Evelina och är 13år. Jag har ridit i 9-8år och det är mitt 3dje år här på GRC. Jag red Quimmer Bomb och jag älskar honom! Jag bor i stuga 11 med Rebecca, Emelie och Ninn! Emmi och Emilia var mina ledare och dom är bäst!

Emelie

Emelie

Aloha! Jag heter Emelie och är 13år. Det är mitt första år här på Grällsta, men inte mitt sista. Jag red Farsa, världens mysigaste och bästa häst. Bor i stuga 11 med Evelina, Ninn och Rebecca, coolaste och stökigaste stugan! Hade Emmi och Emilia som ledare, bästa!