Vilma

Vilma

Hej, jag heter Vilma och hade Socker v.26 här på Grällsta. Hon är bäst! Jag bodde i stuga 6 med Alva, Sara och Amanda. Våra ledare var Lottie och Anna, tack så mycket till dom! Hoppas ni har det bra people, bye XOXO

Victoria

Victoria

Hola peepz! Mitt namn är Victoria och jag var här vecka 26! Delade stuga med Frida, Thea och Ebba! Har det undeeeeerbaart här:) Är med massa roliga människor här. Hade Circus i 3dagar men nu ska jag byta till Rocky. Detta är mitt första år på Grällsta, och inte mitt sista!! Jag fyller 14bast i December;) Kommer gråta i flera år efter att jag åkt härifrån. Anna och Lottie är bästa ledarna ever! Pöss hej:)

Tilda

Tilda

Hola! Jag heter Tilda och jag är 14år. Jag bodde i stuga 20 med mupparna Ellinor, Amanda och Elin. Först hade jag Goliat men sen bytte jag till Pegaz, han är underbar och jag skickade sms varje kväll till mamma att jag ville hyra han. Det här var 3.dje året men inte det sista. Kramiz!

Thea

Thea

Tjena! Jag heter Thea och är snart 14år. Jag har ridit i 8år på Ågesta ridskola. Det här är mitt tredje år på Grällsta och i år har jag Gazela, hon är bäst! Jag bodde med Frida, Victoria och Ebba i stuga 8 till höger. Jag har haft jättekul här och kommer sakna allt och alla. Anna och Lottie är bäst! Vi ses nästa år!

Linnéa

Linnéa

Hej! Jag heter Linnéa och är här vecka 26 och jag hade Max. Han är grym och snäll. Jag har bott i stuga 8 med Emma, Thea, Ebba, Frida, Isabelle och Victoria. Vi var i bästa gruppen som hette gurkgruppen och vi hade Anna och Lottie som ledare. Jag kommer tilbaka nästa år och vill ha Max igen fast jag kommer vara för stor:( Puss!

Frida

Frida

Hej, jag heter Frida och är 14år. Jag red på Valli och hon är underbar. Jag bodde i stuga 8 höger med Victoria, Thea och Ebba. Det här har varit bästa veckan på hela sommarlovet!

Emma

Emma

Hej! Mitt namn är Emma och jag är här vecka 26 och jag har haft Beny. Han är världens bästa ponny. Under min vecka här har jag bott i stuga 8 med Linnéa, Isabelle, Thea, Ebba, Frida och Victoria. Vi har haft den bästa gruppen, gurkgruppen, med Anna och Lottie som ledare. Jag kommer troligen tillbaka nästa sommar och då vill jag lätt ha Beny igen. Ha det gött alla människor. Puss!

Ellinor

Ellinor

Hallo! Jag heter Ellinor och jag red Emil denna underbara vecka. Han är underbar, hyra kanske?:) Det är andra året jag rider Emil och femte året jag är på Grällsta. Jag är 15år gammal, bodde i stuga 20 med Tilda, Amanda och Elin, Wonderful people! Yes men nu ska jag gå och randoma runt! Anna, Lottie, Lina och Emmi är bäst!

Elin

Elin

Tjäna. Maj nejm is Elin. Änd aj was her v.26. Jag hade världens stoigaste bästaste Hazena! Och hon sparkade av mig så fort jag skulle sätta mig barbacka, damsadel. Jag bodde i stuga 20 (as-creepy ibland) med Ellinor, Tilda och Amanda. Jag hade Anna och Lottie som ledare. Tjoflöjt!

Ebba

Ebba

Hej, jag heter Ebba och är 13år. Jag red på bästa Pinia. Pinia är helt underbar. Jag bodde i stuga 8 höger med Victoria, Frida och Thea. De här dagarna har varit BÄST. Anna och Lottie, ni har varit underbara ledare! Ses nästa år!

Amanda

Amanda

Hola! Jag heter Amanda och är 14år och kommer ifrån Västerås. Jag delade stuga med 3 smurfar, Elin, Elli och Tilda. Vi sov i stuga 20, det spökar där! Anna och Lottie är bäst.