Victoria

Victoria

Tjenare mannen! Jag heter Victoria. Hästen jag red heter Edd. Han är kund! Jag bodde i stuga 13 med Tilda och Alexandra. Vår tränare hette Tyra!

Vendela

Vendela

Hej! Det här är första gången jag är på ridläger. Det har varit jättekul. Jag gillar djur, rida. Jag hade Keso! Bästa hästen ever! Jag älskar han, kommer sakna honom sjukt mycket! Kommer gärna hit nästa år.

Tilda

Tilda

Hej! Jag heter Tilda och jag hade Nesz på lägret. Jag hade Tyra som lärare och hon var jätte bra. Det högsta som jag hoppade på Nesz var 70cm. Jag tycker det har varit fantastiskt kul här på Grällsta, men nu ska jag sluta skriva. Tack för ett underbart läger!

Mikaela

Mikaela

Hej! Jag är 12år och älskar hästar! När jag var här red jag Bass, han är bäst! Våra ridlärare heter Tyra och Joanna. Jag bodde i stuga 3 med Cornelia, Felicia och Ellinor.

Jennifer

Jennifer

Hej! Jag heter Jennifer. Jag red Bigota och bodde i stuga 2 med Vendela som hade Keso. Jag rider och går på Voltige. Jag älskar djur och hoppning. Bigota är bäst! jag har lärt mig mycket. Jag är 12år och hade Tyra som ridlärare.

Felicia

Felicia

Tjena! Jag heter Felicia och jag är född -02. Jag hade den underbara lilla ponnyn i världen och han heter Listek. Det här var mitt första år på Grällsta men jag kommer absolut tillbaka. Min ridlärare var Tyra och hon är bara så bäst! Vi hade också en hjälptränare som heter Joanna, hon var också bäst!

Ellinor

Ellinor

Hej! Jag heter Ellinor och är 11år. Jag red på Polon och han är världens bästa ponny. På honom hoppade jag 70cm. Jag hade Tyra/Tor och hon är en jättebra ridlärare. Det har varit jätteroligt här på Grällsta och jag lovar att jag kommer tillbaka! P.s jag bodde i stuga 3 med Felicia, Cornelia och Mikaela.

Cornelia

Cornelia

Hej! Jag är en 11årig tjej som älskar hästar. När jag var/är här så red/rider jag Bombina, hon är den bästa hästen i världen. Jag bor i stuga 3 med Ellinor, Felicia och Mikaela. Min/våran tränare är Tyra och Joanna, dom är jätte snälla!