Elev 2013, Vecka 25 – Josefin(1)

Hej! jag heter Josefin och var här vecka 25 på hoppläger, jag hade bästa Ametyst! Jag bodde i stuga 10 tillsammans med ”Johannes, Victor, Julius” (Johanna, Vera, Julia) Allt var sjukt kul och jag har utvecklats mycket under den här veckan. Vi hade bästa ledarna och gruppen. tack för ett underbart läger!!

Elev 2013, Vecka 25 – Julia(2)

Julia här! Jag var här vecka 25 och hade med mig min D-ponny Abbe. Vi åkte hit på hoppläger tillsammans med två andra som hette Josefin och vera som vi även red i samma grupp som. Detta var mitt tredje år på grällsta och det kommer bli många fler. Veckan har varit grym!!

Elev 2013, Vecka 25 – Malin(2)

Tjenare! Mitt namn är malin, jag är 14 och jag red på Markus och Bigota. Jag red för Susan Hardenborg och Lina Mjörnell. Det jag tyckte var roligast var att hoppa! (gud vad orginellt), och att bada. Jag bodde i stuga 6 med Hanan

Elev 2013, Vecka 25 – Sara(2)

Hola People!! Jag heter Sara och är 15 år. Det här är första året för mig här på grällsta och det är sjukt kul här! först fick jag Figaro men sen bytte jag til valli men jag trivdes inte med valli så jag bytte till Farsa. Jag bodde i stuga 9 med Emil och ingmar (Emilia och Ida)

Elev 2013, Vecka 25 – Vera

Hellu! Jag heter Vera och jag är förr 99 och jag red på Zula. en supergullig liten häst! Det var jättekul att rida ut och bada med hästarna och galoppera i skogen KLART SLUT OCH HEJS SVEJS.

Elev 2013, Vecka 25 – Emilia

Tja, jag heter Emila, jag red på Figaro. Jag var här vecka 25! jag bodde i stuga 9, jag bodde med Ida och Sara. (ingmar och sören) Jag var här förra året också. Jag var på hopplägret, och min häst Figaro är asbra på att hoppa. (men han kan vara lite klumpig*)

Elev 2013, Vecka 25 – Hanan

Hej! mitt namn är Hanan, och jag är 14 år och red på Kania. Och jag verkligen älskar henne, fast hon är blind på ena ögat! Men det bästa som har hänt mig denna vecka var nog när vi raceade med Susanne ! och jag tyckte att hela veckan har vart bra! massa vänner HAHA men bodde i stuga 6 med Malin!

Elev 2013, Vecka 25 – Ida(1)

Hejsan! mitt namn är Ida och jag är 13 år. Jag var här på grällsta vecka 25 och red på hästen Pinia på hopplägret. Pinia är en riktigt söt och snäll ponny, men hon kan vara riktigt skumpig när man rider. jag tyckte det var jättekul och hoppa för Susanne. och även för lina våra ledare. Jag bodde i stuga 8 med Sara och Emilia. KRAMAR ida.

Elev 2013, Vecka 25 – Johanna(2)

Johanna & Mon Cherie

Hej jag heter johanna och jag tog med min egna häst, han heter barsac men kallas för barry, han är flugskimmel och är ett Arabiskt fullblod han gillar att ta mysiga skogsturer och att hoppa, men nu ska jag skriva lite om mig själv, jag är 14 år och har ridit i 9 år jag sov i stuga 10 med jossan julia och vera. allt var kul men att hoppa på hoppbanan var roligast för jag fick barry att hoppa vattenmattan!!