Elev 2013, Vecka 25 – Lisa(1)

hej! jag heter Lisa och jag är 15 år. jag red Pegas, helt underbar. jag bodde i stuga 20 med joline. Vi hade Anna som ledare, hon var bäst, jag kommer ifrån rättvik.

Elev 2013, Vecka 25 – Michelle

TJO! jag heter Michelle/Michi! jag är 12-13år Jag red sötaste Sina! Jag bodde i stuga 4 med Ida,Tilda och Olivia. jag har varit på GRC förr, men det här var den roligaste gången! Det var ju bäst för vi hade ju bästa anna galen panna som ledare!

Elev 2013, Vecka 25 – Olivia

Hej jag heter oliva och är 11 år och jag red på Zorro det här året. Jag bodde i stuga 4 med Tilda, Ida och Michelle. jag kommer från gävle, anna var bäst!

Elev 2013, Vecka 25 – Tilda(2)

Tjena! jag heter tilda och är 11 år. Jag red Emil och han var bäst! jag bodde i stuga 4 med Ida, michelle och olivia. vi hade Anna som ledare och hon var bäst! Emil var den bästa pjamashästen!!

Elev 2013, Vecka 25 – Clara

Tjena! jag heter Clara och är 13 år. Jag bodde i stuga 2 med mina två vänner som heter hanna och felicia. jag red Gazela och hon är bäst. vi hade Anna som ledare och hon var bäst! Bästa ridgruppen och ridledaren anna!

Elev 2013, Vecka 25 – Hanna(3)

Hej, jag heter Hanna.S och var på lägret i en vecka, jag hade BASS han är söt och rolig att rida. Anna vår ridlärare var snäll och hjälpsam. jag har lärt mig mycket och fått många kompisar under veckan. jag bodde i stugan 2 ed min syssling Clara och min kompis Felisia. det var en rolig och lärorik vecka! Bass är den bästa pjamashästen!!

Elev 2013, Vecka 25 – Joline

hejhej! jag heter joline och är 16 år. Jag red Världens bästa Mama-mia. jag bodde i stuga 2
med lisa.. jag har aldrig varit på ridläger förut, men jag kan säga att det här var bästa veckan i mitt liv! och jag har fått många kompisar under veckan. vi hade anna som ledare och hon var en jätteduktig ledare! kommer sakna alla här och särskilt mama.mia