Elev 2013, Vecka 25 – Karin

hejhej! jag heter karin och är 13 år. jag hade Tom bomb han är en av de bästa hästarna jag ridit, nästan lite för bra! jag hade jättekul på mitt andra år här. och jag kommer kanske tillbaka!! jag hittade många vänner här bland annat ett annat mlpfan. Det var jättekul här men jag längar hem till min säng och att sova..

Elev 2013, Vecka 25 – Thelma

hej jag heter thelma och jag red på tramp jag bodde med tuuva och elin och elsa, men nu bor bara jag och tuuva kvar där för elin blev sjuk! tramp är bäst i veckan så har vi hoppat och ridit ut och mkt mera kul! hejdå //thelma

Elev 2013, Vecka 25 – Tuuva

heej jag heter Tuuva, jag red Nesz här på lägret. jag bor i samma stuga som Thelma och 2 andra men dom bor inte kvar i våran stuga. Nesz var den fjärde ponny njag provred. och den som kändes bäst. vi har ridit ut, hoppat, ridit dressyr, haft gymkhana, och massa mer. jag är 12 år gammal och den här veckan har varit den roligaste och jag kanske kommer tillbaka!?

Elev 2013, Vecka 25 – Ebba

hellu! jag heter ebba och har varit här v.25. jag har ridit myszka. hon har varit bra men väldigt envis. Fast man kan inte låta bli att gilla henne i alla fall.jag har bott i samma stuga som Karin, stuga 13.