Yrsa

Yrsa

Hej, jag heter Yrsa och är en glad 01:a. Jag rider den bästa hästen på Grällsta, Edd såklart! Grällsta är det bästa ridlägret jag har varit på och Edd är helt underbar, lite het bara;) Han är bäst på att hoppa. Kommer sakna honom när jag åker härifrån. Det bästa vi gjort hitils är att hoppa 60cm barbacka och att doppa Tyra i badkaret;) Hejdå! P.s Tyra är bästa ridläraren!

Wilma

Wilma

Hej! Jag heter Wilma och är 11 men ska snart fylla 12år. Jag red Rocky den bruna hästen med vita fläckar. Jag var här vecka 28 (den bästa veckan). Det bästa med Grällsta är att alla är snälla och trevliga. Det bästa jag vet är att hoppa, och det verkade som Rocky också tyckte det. Jag har aldrig ridit på Grällsta men har ridit vissa av hästarna. Compass är en ridskola i Saltis, där hyr dom hästar från Grällsta.

Milla

Milla

Hola Amigos! JAg heter Milla och var här v.28. Jag måste skriva lite kort eftersom jag åker till Spanien alldeles strax. Jag bodde i stuga 8 med bästa Julia, Deztiny och Amanda, vi har skitkul ihop och gör mycket galet tillsammans. Jag rider bästa Bombina som är den bästa häst jag ridit. Puss och kram skumbanan!

Klara

Klara

Yo! Jag är 97:an Klara i TTT och jag har ridit på Ametyst som är den gosigaste och snällaste hästen ever! Lektionerna har varit roliga och lärorika men det bästa var ändå att slänga Tyra i badkaret, att få rida Ametyst, att hoppa barbacka och att trägga ännu en som är som jag (Watashi to Sara mo Nikon ga suko desu!!!) Det värsta var att sova i samma hur som sina syskon…småsyskon… Well, see you later! Mata ne! Vi syns Grällsta!!

Julia

Julia

Hej! Jag heter Julia och jag var här vecka 28. Jag har haft den underbara Myzka detta läger. Det var första gången jag var på Grällsta. Jag har bott i stuga 3 med Amanda, Milla och Deztiny. Myzka är bäst för hennes underbara steg, hennes sug på alla hinder och hennes busiga sätt att busa till det. Myzka är verkligen den bästa hästen på Grällsta. Vi hoppade tillsammans 70cm och svävade fram tillsammans. Vi hade bästa ledaren Tyra, som jag kommer sakna väldigt mycket.

Julia

Julia

Hej! Jag heter Julia, jag är 12år. Jag har haft Listek. Han är underbar och han vägrade inte ens när vi hoppade en oxer barbacka. Jag bodde i stuga 13. Det roligaste var att hoppa barbacka och kasta Tyra i badkaret. Det här ridlägret är ett minne jag inte glömmer.

Felicia

Felicia

Hej, jag heter Felicia och jag är 12år. Jag har varit här vecka 28. Jag har delat hus med Julia och Wilma. Jag hade världens snällaste ponny som heter Neffe. Först var han inte så sammarbets villig när vi hoppade. Det roligaste var nog att hoppa barbacka.

Deztiny

Deztiny

Tjohej! Jag är en galen häst-tjej på 13år. Jag kom hit till Grällsta 2013 v.4/ fjärde veckan alltså. Det var första gången för mig och tyckte verkligen om det!! Såklart vill jag komma nästa år igen men rida på hopplägret. Jag har ridit på den finaste, bästa, sötaste och gulligaste hästen här! Gazela!!! Vi har haft riktigt kul allihopa. Speciellt jag och mina ”rumskompisar” Milla, Amanda och Julia. Vi blev BFPG, bezt friends på Grällsta! Har haft en underbar vecka och ser fram emot nästa år! Puss och kram

Amanda

Amanda

Hej! Jag heter Amanda och jag är 12år. Jag bodde i stuga 3 med Julia, Milla och Deztiny. Jag var här vecka 28. Jag red Donn den envise! Han var snäll men envis. SÅ om ni får honom så var lika envis tillbaka! Jag åkte hit själv men hittade kompisar direkt! Alla i våran grubb ( Tyras Turkosa Trähästar, TTT) blev jättebra kompisar. Jag hade en helt underbar vecka med världens bästa Tyra och de andra kompisarna jag aldrig kommer att glömma!