Moa

Moa

Hej! Jag heter Moa och är 13år. Jag red Goda, hon är seg men världens bästa! Jag bodde i stuga 11 med Carro, Emelie och Ellie. Jag hade bästa ledaren Tyra. Hon var jättebra! Jag kommer lugnt tillbaka nästa år.

Madelen

Madelen

Hej! Jag heter Madelen och jag är 12år. Jag var här på Grällsta 2013 v.27 och jag hade Pegaz. Han är stor, snäll, seg och tjock men han är bäst. Jag hade Tyra som ledare och hon är också bäst!

Hanna

Hanna

Hej! Jag heter Hanna, jag är 12år. Jag red en häst som heter Donna som är snäll och bäst! Jag bodde i stuga 19 med Jennifer, Felicia och Madelen. Jag hade Tyra som ridlärare och hon är bäst. Jag kommer självklart tillbaka nästa år! Grällsta ÄGER!

Felicia

Felicia

Hej! Jag heter Felicia och var här v.27 på allmänna ridlägret. Jag har bott i stuga 5 och 19. Jag red Nesz, han är snäll, söt och snyggast av alla! Han äger! Våran ledare är Tyra och våran grupp heter Smurfarna

Emelie

Emelie

Hej! Jag heter Emelie och var här på Grällsta v.27 2013. Jag har bott i stuga 11 med Carro, Moa och Ellie. Jag hade Listek, tillsammans har vi gjort några misstag inom hoppningen med det har vart kul ändå. Jag hade Tyra som var bäst, vi var smurfarna och vi var bäst. Självklart kommer jag hit nästa år!

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och jag är 13år. Jag var här vecka 27 och red bästa Iza! Jag bodde i rum 11 med Moa, Emelie och Elenore. Jag hade bästa ledaren ever, TYRA! Jag kommer tillbaka nästa år!