Tilda

Tilda

Hej! Jag heter Tilda och är 13år gammal. Jag var på hoppläger v.27 och jag hade bästa Hazena. Veckan har varit super duper kul. Jag bodde i stuga 3 med Cassandra och Erica. Vädret har varit helt OK. Vi hade Lina som ridlärare och hon är bäst:)

Rebecka

Rebecka

Hej! Jag heter Rebecka och är 15år. Jag bodde i stuga 2. Jag var här v.27 och hade Rusalka. Det var andra året jag var här på Grällsta Ridcenter och det kommer bli flera. Hittills har jag ramlat av 2gånger och flugit framlänges och en av gångerna landade jag rätt på huvudet. Vi hade Lina som ledare och hon var toppen. Veckan har varit underbar. Puss och kram!

Madeleine

Madeleine

Hej! Jag heter Madeleine och jag är 15år. Det här är mitt tredje år på Grällsta. Jag har ridit världens finaste häst Gazda! Jag bodde i stuga 2 tillsammans med Rebecka och Emelie. Vi hade Lina som ledare och hon var helt ok (förj*vla bra). Den här veckan har varit grym och jag kommer definitivt tillbaka!

Linnea

Linnea

Hola. Jag heter Linnea och jag ör 12år gammal och bor i Stockholm. Jag red på underbara Tom som är superduper bäst. Vi hade Lina som ledare och hon är awesome! Det var mitt första år på Grällsta och jag vill verkligen komma tillbaks! Jag bodde i stuga 20 med Frida:)

Hanna

Hanna

Hej! Jag heter Hanna och jag är 12år. Jag bodde i stuga 4. Jag var på hopplägret vecka 27. Jag hade världens bästa Musse! Älskar han! Hade Lina som ridlärare hon är bäst! Kommer sakna alla:)

Frida

Frida

Tjo! Jag heter Frida och jag är 12år. Det här är mitt andra år och det var jätte kul! Jag hade den lilla skithästen Max, för han är bäst! Jag bodde i stuga 20 och jag hade Lina som ledare. Hon är världens sämsta förlorare annars är hon bäst! Ses nästa år!

Erica

Erica

Hej! Jag heter Erica och jag är född -99. Jag var på hopplägret och hade ponnyn Sina. Hon är jätte snäll och hoppar allt! Jag bodde i stuga 3 med Cassandra och Tilda. Vi hade Lina som ledare. Lina och Sina är bäst!

Erika

Erika

Tjääänare!! Jag heter Erika och är 13år! Jag kommer från Sälen:) Jag har Quimmer och han är bäst! Lina är en kung ledare! Jag kommer lugnt hit nästa år!!

Emelie

Emelie

Hej! Jag heter Emelie, jag är 12år i Oktober. Jag kommer från Sala. Vi hade Lina som ledare, hon är rolig och sjunger nästan alltid. Jag, Madde och Rebecka bodde i stuga 2. Jag red Rocky, han är bäst men han är lite svår riden, men ändå bäst. Kommer sakna Grällsta jätte mycket. Jag har inte varit på Grällsta förut!

Cassandra

Cassandra

Hejsan hoppsan! Jag heter Cassandra. Jag hade ponnyn Edd och Lina som ledare. Jag var här v.27 och bodde med Tilda och Erica i stuga 3. Veckan har varit rolig, får väl se om jag kommer tillbaka 😉