Ximena

Ximena

Hej! Jag heter Ximena och jag är 10år. Jag red på Emil och han är hur snäll som helst. Mina ledare heter Felle, Sara, Evve och Emilia. Jag skulle vilja komma hit nästa år igen!

Therese

Therese

Hej. Jag heter Therese och jag har ridit i två år. Jag har ridit Ronja, Polon och Emil här. Jag fyller 10år om 70dagar. Jag var här med min mamma Sofie

Nathalie

Nathalie

Hej. Jag heter Nathalie och jag är 8år och jag red Mysza och Bass. Jag är här med min mamma Karoline. Mina ledare heter Felle, Emilia och Lill-Sara

Lovisa

Lovisa

Hej. Jag heter Lovisa och jag är 7år gammal. Mina ledare var Evve, Sara, Emilia och Felle. Dom var jättesnälla. Min häst hette Mysza och hon var jättesnäll, söt och mysig. Jag red även Ronja. Det var jättekul att trava barbacka. Jag vill komma tillbaka.

Isabel

Isabel

Hej!Jag heter Isabel och jag är 8år. Jag gillade mina ledare Lill-Sara, Felle, Emilia och Evve. De var jättesnälla. Min favorithäst var Ronja. Jag vill komma tillbaka varje år!
Jag var här med min mamma Christina.

Infinity

Infinity

Hej! Jag heter Infinity och jag har ridit i 5år. Jag har ridit på Polon och Mysza. Jag är 8år och jag har inte varit på Grällsta förut. Jag tillhör Rid och Fritid gruppen.
Jag kommer att sakna Grällsta!

Emilia

Vera och Emilek

Hej. Jag heter Emilia och jag har ridit Polon och Emil. Jag är 8år. Jag är här med min mamma Theresa.

Charisma

Charisma

Tja! Mitt namn är Charisma. Men kalla mig Missi. Jag är 10år och var här v.28 med Rid och Fritids gruppen. När jag kom hit kände jag ingen här men nu känner jag många. På prov ridningen red jag Mysza. Jag älskade henne ända tills nästa dag, då jag fick rida Bass. Då blev jag typ kär i honom. Dagen efter att jag fick Bass så hoppade vi. De två första lektionerna red vi i ridhuset. Men på tredje dagen så red vi på ridbanan C. Vi hade putsat sadlarna och våra skor. När vi red på ridbanan var Bass slö och trött. Det var många bronsar. Fjärde dagen red vi barbacka i ridhuset. Då hade jag Aramis, jag galopperade fyra varv runt i ridhuset . Vi hade Felle, Lill-Sara och Emilia som ledare. Jag har ridit i sju år och jag började när jag var 3år gammal.

Alva

Alva

Hej! Jag heter Alva och jag är 10år. Under den här veckan så har jag haft suuuuuper kul! Jag har ridit Aramis, Bass m.fl. Vi har ridit barbacka, hoppat och ridit ut. Jag har sovit gött och ätit god mat! Vi hade Emilia, Felle, Lill-sara och Evve som ledare och dom är bara bäst och snällast. Jag kommer sakna Grällsta tills nästa år.
Jag är här med min mamma Katarina.

Alexandra

Alexandra

Hej, Tja! Jag heter Alexandra och är 12 år gammal. Jag red Aramis, Polon och Bass. Mina ledare var Felle, Emilia och Lill-Sara. Jag bodde i stuga 5.