Elev 2013, Vecka 28 – Ballada(22)

Katarina Andersson

Hej Katarina heter jag och är här på familjeläger för första gången. Jag är här tillsammans med min dotter Alva. Jag har haft en toppenvecka!!! Hästar hästar hästar…Har träffat många trevliga människor och hästar. Jag har ridit vackra Ballada hela veckan. Tack Marika och Lo ni är toppen!

Elev 2013, Vecka 28 – Burta(10)

Theresa Limnell

Halloj Theresa heter jag och har tillbringat 1 vecka här på familjeläger med min dotter Emilia. Det är vårt första läger och vi är supernöjda. Kommer att ta med mig många minnen härifrån! Hoppas på att komma tillbaka snart igen!! Har ridit på Burta men döpt om henne till Pippi:) Bestämd dam men med ett hjärta av guld. Många tips och knep kommer jag att ta med mig av Marika och Lo. Tack för en fantastisk tid här.

Elev 2013, Vecka 28 – Kropek(29)

Christina Fredriksson

Hej Christina heter jag. Jag har varit på familjeläger med min dotter Isabel. Det har varit roligt och glädjerikt från första stund. I början av vecka fick jag rida Pegas och sedan byta till Burta med det var med Kropek som det klickade till och jag hittade rätt häst. han är lyhörd och vi har lärt oss massor. Många skänkelvikningar och galopper. Tack Marika och Lo för en underbar vecka med många glada skratt och lite bus.

Elev 2013, Vecka 28 – MoonCherry(4)

Sofie Lundqvist

Hej Sofie heter jag och är här på familjeläger med min dotter Therese. Det är andra året som vi är här och har trivts jättebra. Marika och Lo har varit våra ledare och dom har varit helt fantastiska. Jag längtar redan till nästa sommar.

Elev 2013, Vecka 28 – Pegasz(23)

Anna

Hej Jag heter Anna och är här när mina tre döttrar är på ridläger. Jag fick möjligheten att stanna kvar och hänga med familjeridlägret. Har ridit Pegas i 4 dagar och det känns i alla muskler. det har varit mycket roligt, lärorikt med hästar och människor. Tack Marika som är en jättebra trevligt ridlärare. Tack Lo som hjälper oss med allt.

Elev 2013, Vecka 28 – Tycjan(16)

Karoline Sjöberg

Hej Karoline heter jag och har varit här på familjeläger med min dotter Natalie. Veckan har varit över förväntan och jag är supernöjd. Hästar glada barn och trevliga nya människor. Jag har ridit Tyschan, en riktig myspojke, längtar redan till nästa sommar. Tack Marika och Lo för ert tålamod. Mycket nöjd!