Sara Linder

Sara Linder

Tjenixen bröder! Mitt namn är Sara och jag har gått på Konfa läger 2013. Det har varit 3 super skojsiga veckor. Jag har ridit 9 av 15 år i mitt liv och jag har utvecklats jätte mycket under den här tiden. Framförallt har min sits förbättrats, HELT Marikas förtjänst! Under tiden jag har varit här har jag fått pröva 3 fina hästar; Viva, Gazda och Escola. Alla kompisar har varit super snälla, super glada och super underbara!! Det var allt för mig, kommer att sakna underbara Grällsta! Guds frid till er alla!

Saga Wallmark

Saga Wallmark

Hej! Jag heter Saga och är snart 15år. Jag har varit här på läger i 3veckor och jag har haft 3 hästar, Keso, Dublin och Oda. Jag tycker mest om Keso. Han är min lilla bebis. Jag har haft det jätte kul och fått många nya kompisar. Jag kommer att sakna allt. Puss och Kram, Guds frid!

Rebecka Berg

Rebecka Berg

Hejsvejs! Jag heter Rebecka och är snart 15år. Jag var här på konfalägret 2013 med underbara Team Christ, Lottie och Marika. Jag hade 3 olika ”springare” dem här veckorna. Sega, underbara Tycjan, Ballada och Keso. Min rumskamrat har varit min trevliga kompanjon Dessi (”Wallander”). Guds frid till alla bröder, Team Christare och ledare!

Marianne Angelin

Marianne Angelin

Hej! Jag heter Marianne, jag är 15år och går på Konfaläger här på Grällsta. Jag har fått rida Ballada, Figaro och Myszka. Alla hästar och ponnysarna är superfina och snälla! Men den envisa Myszka var min favvo. Våran ridlärare är Marika och hon är grymm! Likadant med Lottie som alltid är rolig och glad. Jag har även lärt känna de snällaste och trevligaste kompisarna EVER! Det kommer nog komma många tårar på avslutningen… Jag kommer sakna Grällsta, men jag kommer tillbaka nästa år! Chau!

Julia Heisel

Julia Heisel

Hej! Jag heter Julia och ska fylla 15år. Jag har varit här på konfalägret 2013 med världens bästa Team Christ! Vi har haft Lottie och Marika som ledare, och dom har varit underbara! Under de 3 veckorna som vi har varit här så kom det även andra läger och ledare. Jag hade 5olika hästar. Gazda, Farsa, Bigota, Tycjan och Cirkus. SIsta veckan med Cirkus har varit HELT underbar! Guds frid till allihopa!

Henrika Paulsrud

Henrika Paulsrud

Hej. Jag heter Henrika och är 14år, blir 15 i December. Jag har varit på konfaläger 2013. När jag kom hit första dagen kände jag ingen, men redan den första dagen lärde vi känna varandra. Vi har haft det så roligt och jag vill inte lämna Grällsta. Under veckorna har jag ridit två hästar, Burta och Gazda. Men Gazda blev favoriten. Ledarna vi hade var Marika och Lottie, som är himla bra! Jag kommer sakna alla jättemycket! Guds frid till alla!

Hanna Landberg

Hanna Landberg

Hej! Jag heter Hanna och är 15år. Det var mitt andra år här på Grällsta och det blir bara roligare och roligare. Var här i tre veckor på Konfaläger. Jag red Quimmer, Afet och Goliat. Afet är min drömhäst och det var super roligt att få rida en annan sorts häst än vad jag brukar. Goliat var också väldigt annorlunda. Hur rolig och envis som helst. Jag delade stuga tillsammans med Anna och Sara, och fick nya kompisar snabbt. Våra ledare var Lottie och Marika. Allt var så sjukt bra här och kommer såklart tillbaka nästa år!

Emma Sennberg

Emma Sennberg

Tjenixen! Jag heter Emma och är 15år. Under 3veckor har jag varit på Konfirmationsläger.
Jag har ridit Pegasz, Bacardia och Morris. Jag tycker bäst om Morris för han är sjukt pigg och hoppglad. De jag går med på lägret är riktigt roliga och underbara. Kommer aldrig glömma den här sommaren. Vi har även haft väldigt bra ledare, Lottie och Marika. Dem är absolut dem bästa man kan få! Guds frid!

Emelie Ortstam

Emelie Ortstam

Hej! Jag heter Emelie och är 15år. Jag har varit på Grällsta på konfirmationsläger i 3 veckor. Jag hade med mig min egna häst Pierina, hon har varit jätteduktig under de här veckorna. Våran grupp Team Christ är bäst och jag har fått så många nya vänner! Våra ledare har varit Lottie och Marika och dem har varit bättre än bäst! Kommer sakna alla så mycket! Guds frid.

Desirée Pettersson

Desirée Pettersson

Hej! Jag heter Desirée och ska fylla 15år. Det här är mitt första år på Grällsta och jag gick konfirmationslägret 2013 i tre veckor med världens underbaraste grupp tjejer och ledare. Vi i gruppen blev snabbt bra vänner och vi kom att kalla oss själva Team Christ. VI hade världens bästa ledare; Lottie och Marika, som vi hade mycket kul med i tre veckor. Under lägertiden hade jag två hästar. Den första veckan hade jag Kania, en jättesnäll och hoppglad storhäst som jag tyckte mycket om. Dom andra två veckorna hade jag underbaraste Viva som jag verkligen tyckte om på alla sätt. Guds frid till hela Grällsta!

Anna Nilsson

Anna Nilsson

Hejsan! Jag heter Anna och är snart 15år. Jag har spenderat 3 veckor med underbara Team Christ, Lottie och Marika och Bacardia och Morris. Konfalägret har vart det roligaste på länge. Vi har delat mycket tårar och skratt och skapat många minnen med varandra. Jag kommer sakna alla hästar, ledare, Team Christ och hela Grällsta. OHH TEAM CHRIST!!!!