Vera

Vera

Hej jag heter Vera och är 12, snart 13 år och var här på 2-veckors läger 13/7-27/7. Detta är mitt 4:de år på GRC. Jag har haft världens bästa Max båda veckorna! Vi har hoppat på stora hoppbanan och ridit dressyr. På barbackan försökte vår ledare Lina få oss att ramla av:) Jag bodde i stuga 3 med Melinda och Linnea! Kommer sakna alla så himla mycket men mest kommer jag sakna Max. Kommer tillbaka nästa år! Ses då!

Melinda

Melinda

Hej mitt namn är Melinda och jag är 12år! Jag har gått på 2-veckors och jag hade Beny första veckan och Cyganek II andra veckan. Beny va rolig ibland men en riktig skit ponny att rida ofta! (tycker jag) Men han va hur snäll som hälst i spiltan. Andra veckan hade jag Cyganek min bebis. Han är helt underbar överallt, det finns ingen bättre än han. Det har vart hur roligt som hälst dom här veckorna och jag kommer sakna alla skit mycket speciellt Cyganek. Jag hade bästa Lina som ledare! och hon är grym!/ Melinda

Malin

Malin

Jag heter Malin och jag är 15år och bor i Göteborg. Första veckan hade jag Oda, en ny ponny och jag tyckte hon var helt ok! Andra veckan så fick jag Sina Helga II (bara för att jag kan) som jag önskade, och hon var så bra som jag trodde, kanske lite bättre till och med! Idag är sista dagen men jag har haft väldigt roligt, vem vet om vi ses igen.

Malin

Malin

Hej! Jag heter Malin och jag fyller 15år i höst. Det här är femte gången jag varit på läger här på Grällsta. I år hade jag, precis som alla andra gånger, Neffe. Han ser ut som en åsna, äter som en gris och jag älskar honom. Det här lägret har varit jätteroligt! Jag har blivit doppad i badkaret, fått min kudde upphängd på taket, hällt vatten i Idas och Filippas sängar, fått vatten i min egna säng mm. Det ska bli skönt att få komma hem och sova, men gud vad jag kommer sakna Grällsta! /Malin

Linnea

Linnea

Hej! Jag heter Linnea och är 12år. Jag har varit på 2veckors läger. Jag hade bästa Gera båda veckorna. Det är mitt första år här på GRC och jag är helt säker att jag kommer tillbaka! Jag bodde i stuga 3 med Vera och Melinda. Jag har haft världens bästa ledare Lina! Kommer sakna allt och alla skit mycket!! ses nästa sommar// Linnea

Ida

Ida

Hej, mitt namn är Ida och jag är 14år. Jag har varit här 13/7-27/7 och bott i stuga 2 med Filippa, Emma och Mali. Vi har ridit för Lina och hon är gladaste ledaren på Grällsta. Jag har ridit Tom och Bass. Men Bass är min älsklings prins. Det här är mitt 3:dje år på Grällsta, och alla år har jag gått 2 veckors och haft Bass. Det har varit grymt kul! Ses nästa år! Och Bass är min!!!

Filippa

Filippa

Hej jag heter Filippa och är 13år. Jag har varit här vecka 29-30. Jag har ridit Bombina båda veckorna hon är BÄST!!! Det är mitt tredje år på GRC och planerar att komma hit nästa år igen. Jag har bott i stuga 2 med Ida, Malin och Emma. Och har haft världens bästa Lina som ledare. Vi ses nästa sommar. Kram Filippa.

Emma

Emma

Hej, jag heter Emma och är 13år. Jag har varit på 2veckors. De är mitt andra år här på Grällsta ridcenter. Jag hade Gazela halva första och hela andra veckan. Halva första hade jag Goliat. Men jag gillade Gazela mest. Jag bodde i stuga 2 med Malin B, Filippa och Ida. Vi hade jätte kul, busade och lekte. Vi hade världens bästa ledare Lina! Kommer att sakna alla kompisar, hästar och ledare. Ses nästa sommar igen!

Charlotte

Charlotte

Hej, jag heter Charlotte och är 14år. Det var mitt första år för mig här på Grällsta. Jag tog med mig min egna D-ponny Munsbro Ollie. Han är mitt allt även om jag bara haft honom i ett halvår. Under dessa två veckor har jag och Ollie utvecklats något otroligt i dressyren, SM i dressyr here we come! Jag hade bästa Lina och hon har hjälpt oss otroligt mycket. Varit mycket svett och tårar /hej då!