Linda och Gazela

Linda och Gazela

Linda Listen Hedlin


Hej! Jag har spenderat v.33 här. Jag hade bästa Gazela, hon är så bäst. Vi hoppade 85 cm på fredagen, det var jätte kul. Jag bodde i stuga 9, tillsammans med Emilia. Min grupp ”Grällstas gröna gurkor” hade Marika som gav alla i gruppen olika knäppa smeknamn, jag fick heta Mulle eftersom jag hade Mulle hästar på mina chaps. Jag ska åka hit nästa år igen. Bye Bye! =P I <3 GRÄLLSTA!!!!

Lina och Dublin

Lina och Dublin

Lina Lindered


Hejsan hoppsan alla glada (och ledsna). Jag var här på Grällsta v.33 ochg det är bäst. Jag har haft 4 olika hästar Leo, Tramp, Myszka och Dublin. Grällsta är bäst och jag kommer att komma tillbaka! Hej då kött och blåbär!

Jana och Leo

Jana och Leo

Jana Delfs


Jag var här vecka 33, jag hade fin… fina Leo. Jag har haft det riktigt bra denna veckan. Med hoppning, roliga ledare och mycket hästar och kompisar. Detta var mitt femte år jag är här. BÄSTA GRÄLLSTA!!!!!!!!!

Emma och Basia

Emma och Basia

Emma Bungerfeldt


Hej jag heter Emma och hade Bus! Jag var här sista veckan, v.33. Jag bodde i stuga 7 höger. Bus var bäst precis som jag ville ha och det var första gången jag var här på Grällsta. Nu är jag 13 år. Den här veckan var bäst, hade inga problem alls med hästen eller något! =) Ha det bra kexchokla!

Emilia och Hazena

Emilia och Hazena

Emilia Ferroni


Hej! Jag heter Emilia och var här på Grällsta v.33. Jag hade Hazena, och min ledare var Marika! Jag har haft en underbar vecka här på Grällsta. Jag hoppas på att få komma hit nästa år oxå! Jag kommer att ta med min mina hoppkunskaper hem… Men puss puss på alla er som läser detta!

Daniela och Beny

Daniela och Beny

Daniela Forslöf


Hej. Jag heter Daniela och hade Beny v.33. Jag tycker att både han och jag har förbättrats väldigt mycket under veckan. Vi har förbättrats både tillsammans och enskilt. Det jag gillar med grällsta är att den känns som att man har en egen häst och får göra mycket själv. I år är det andra gången jag är här och det är underbart. Jag hoppas på att komma tillbaka. 😀

Clara och Talin

Clara och Talin

Clara Holmen


Jag har haft Talin här på Grällsta v.33. Det har varit den absolut roligaste veckan någonsin med underbara hästar, roliga ledare och höga hinder. Har testat lite olika läger men Grällsta är överlägset bäst. ÅK HIT!

Camilla och Nefretete

Camilla och Nefretete

Camilla Borg


Börje här, jag var här v.33 och hade den asbraiga pållen Neffe. Men jag kallar honom Naffe. Jag gick i gruppen Grällsta gröna gurkor <3 Jag tyckte Grällsta har varit jätte roligt att vara på.

Camille och Pustynia

Camille och Pustynia

Camille Chamoun


Hej jag heter Camille, men kallas ”Claes-Ohlsson”. Jag var här v.33 i grupp B och hade världens bästa Valli. Det här är mitt 4:e år här på grällsta, men jag tröttnar aldrig. Det har varit jätte kul här och jag kommer tillbaks nästa år.