Ossian och Krokodyl

Ossian och Krokodyl

Ossian Falk


Första dagarna på lägret hade jag Krokodyl och han var bäst. Men han la sig ner när man hade sadel på och han rullade. Men dem sista tre dagarna hade jag Gera, hon var supersnäll. ps. ta med handskar på Gera.

Mathilda och Donn

Mathilda och Donn

Mathilda Magnusson


Hej jag heter Mathilda Magnusson. Jag är 10 år och fyller snart 11. Jag har haft Donn och han var bäst av alla hästar. Jag älskar att rida honom. Min ledare hette Rebecka, hon var så bra, det bästa var att galoppera med Donn. Jag har lärt mig en massa saker.

Mathilda och Pakulik

Mathilda och Pakulik

Mathilda Reif


Hej jag heter Mathilda, jag är tio år och älskar hästar. Jag red Palle och han var snäll. Min lärare heter Rebecka. jag bodde i stuga 7. Jag tyckte att hoppningen var roligast.

Johanna och Bombina

Johanna och Bombina

Johanna Lindqvist


Hej jag heter Johanna. Jag hade ett stort problem med hästar. Först skulle jag ha Musse, men han var uthyrd, synd 🙁 Sen skulle jag ha Sina men hon var för seg. Så då bytte jag till Bombina. I<3Bombina. Men sen tappade hon vänster framsko så då fick jag Gera. Men sen så skodde dem Bombina. Så man kan sga att jag red Bombina. Men jag älskar henne och jag har haft världens bästa vecka.

Emma och Cyganek

Emma och Cyganek

Emma Appelqvist


Hej jag heter Emma! Jag rider Cyganek, han är bara bäst! Jag är 8 år, min ridlärare va Rebecka, Tove och Moa. Jag bodde i stuga 8 med massa vänner!

Emilia och Ronja

Emilia och Ronja

Emilia Pons


Hej jag heter Emilia Pons. Jag är 9 år. Jag har ridit Ronja. Mina ledare heter Rebecka, Tove och Moa. Jag älskar hästar och jag har lärt mig många saker.

Clara och Polon

Clara och Polon

Clara Jonsson


Jag red på Polon. Min lärare heter Rebecka. Det som jag tyckte var roligast var att hoppa!

Claudia och Sina Helga II

Claudia och Sina Helga II

Claudia Pons


Hej jag heter Claudia Pons. Jag är 12 år, nästan 13. Jag har ridit Sina, hon var bäst! Mina ledare hette Rebecka, Tove och Moa. Det bästa var gymkhana. Och jag har lärt mig många saker.

Alice och Pinia

Alice och Pinia

Alice Kåver


Hej! Jag red på Pinia. Hon var jätte bra! Jag hade Rebecka som lärare. Jag tyckte att det var roligast med gymkhana och hoppning.