Vendela och Catch High

Vendela och Catch High

Vendela Nilsson


Hej jag heter Vendela Nilsson och jag är 14 år. Jag var här vecka 32 och red på Calle! Calle är bäst!! Jag bodde i stuga 10 ked Felicia, Susan och Angelica. Lägret var superroligt och nästa år tar jag med mig min egna häst.

Tova och Bombina

Tova och Bombina

Tova Jangbratt


Hej! Jag heter Tova Jangbratt, jag red Bombina! Jag går i hoppgruppen (rosa gruppen). Jag bor med Emma och Lina <3 🙂 Idag ramlade jag av :I Fast så grym som jag är landade jag på fötterna! Jag rider för Marika och Susan, vi lärde våran gruppledare att skriva Q ;P

Tove och Beny

Tove och Beny

Tove Höstner


Hello! Jag heter Tove Höstner och Rider Beny. Jag rider i hoppgruppen A. Idag hoppade jag bana med Beny, det gick ganska bra! Vi har Lisa som ledare och vi har lärt Lisa att skriva Q! Jag rider för Susan och Marika.

Sabina och Donna Daga

Sabina och Donna Daga

Sabina Hallmen


Tjeeenare! Jag heter Sabina Hallmen och jag är 13 år. Jag red på hästen donna, hon var jätte bra fast lite tjurig! Jag red i hoppgruppen (rosa gruppen) v.32 2012. Vi lärde vår ledare Lisa att skriva Q ^^, Det var allt från mig!!! 😛

Moa och Oreo

Moa och Oreo

Moa Hjerten


Hej, jag heter Moa Hjerten och var på hopplägret v.32. Jag är 12 år och hade med mig min egna häst Oreo. (Dessutom lärde vi våran lärare Lisa att skriva Q!!) Jag bodde i stuga 12 tillsammans med Johanna och Malin.

Matilda och Roland

Matilda och Roland

Matilda Pettersson 


Hej jag heter Matilda och är 13 år. Jag var på hoppläger v.32. Jag red Afet först men sen bytte jag för han var så stark, sen fick jag Roland och han är mycket bättre. Roland tycker det är jätte roligt att hoppa och rida dressyr. Lägret har en bra stor hoppbana 😛 Min ledare var Lisa och vi lärde henne att skriva Q. Vi lekte skattjakt och vi åt mycket godis. Tack och hej leverpastej! <3 😉

Matilda och Zorro

Matilda och Zorro

Matilda Hammarqvist


Hej. Jag heter Matilda Hammarqvist och jag är 13 år. Jag rider Zorro, han är seg om man inte rider honom ordentligt. Lisa var vår ledare. (Hon är bäst) Men vi hoppar för Susan. Jag gick på hopplägret v.32. Det roligaste var att hoppa barbacka!

Malin och Markus

Malin och Markus

Malin Nygårds


Hej jag heter Ussa och jag är 13 år och jag red Keso, Markus och Nesz och alla var sega… Speciellt Keso men han är jätte gullig! =) Jag tycker att det var roligt att hoppa och att spela maffia! <3 Kramar Ussa (Malin) Nygårds! Ps. Vi lärde Lisa Q!!!

Malin och Gazela

Malin och Gazela

Malin Hjerten


Hej jag heter Malin och är 10 år gammal. Jag rider Gazela och hon är jätte mysig. Jag bor i stuga 12. Våran ledare heter Lisa och hon är snäll. Jag går i hoppgruppen. (Vi lärde Lisa att skriva Q)

Johanna

Johanna

Johanna Edvinsson


Hej jag heter Johanna Edvinsson. Jag är 14 år och jag red min egen häst på Grällsta v.32 2012. Min ledare hette Lisa och mina tränare hette Susan och Marika. Under veckan lärde vi Lisa skriva Q.

Jennifer och Edd

Jennifer och Edd

Jennifer Karlsson


Hej jag heter Jennifer Karlsson och är 12 år. Jag red Nesz, Edd och Hazena, Man jag red mest Nesz. han är mysig och ganska rolig att rida. Jag rider i hoppgruppen och vår ledare heter Lisa. Vi rider för Susan och Marika.

Hanan och Samba

Hanan och Samba

Hanan Hachana


Hej jag heter Hanan Hachana, kallas gör Hitte! Jag är 13 år och red Pegasz. Och det var kul! <3

Elin och Tramp

Elin och Tramp

Elin Bergquist


Hej jag heter Elin Bergquist och var på hoppläger v.32. Jag är 11 år och red först Gazela, sedan Listek, sedan Tramp och sen Dublin. Han har jag nu. Jag bor i stuga 13. Dublin är jättebra på att hoppa.

Charlotte och Leo

Charlotte och Leo

Charlotte Söderlund


Hej! Jag heter Charlotte Söderlund. Jag var här vecka 32 2012. Jag red Leo. Jag red i hoppgruppen. Vi lärde Lisa att skriva Q!

Anna och Tycjan

Anna och Tycjan

Anna Jonsson


Hej, Jag heter Anna Jonsson och de första dagarna red jag Tycjan sen bytte jag till Samba. Jag hade Lisa, Susan och Marika. Jag var här v.32 Det var rätt kul här =) Tack! ^^ Lisa är bäst! Q ps. Jag red i hoppgruppen B.