Wilma och Pakulik

Wilma och Pakulik

Wilma Näslund


Hej, jag är 12 år och jag är på läger vecka 32. Jag red Palle (Pakulik). Han e skitbra. Jag va här med Frida G. Grällsta äger fett!

pernilla och Emilek

pernilla och Emilek

Pernilla Håkansson


Tja! Mitt namn är Pernilla och är 10 år. Jag kom hit v.32. Jag var här förra året med min syrra Isabel. Jag red Kontusz då, men nu rider jag Emil min lilla superponnii! Det roligaste med Grällsta är uteritterna och vännerna! xoxo! =D <3

Matilda och Molstabergs Max

Matilda och Molstabergs Max

Matilda Romero-Hamrin


Hej jag är nio år och jag kom hit vecka 32. Och jag har ridit Max. Han är bäst. Vår ridlärare hette Rebecka och hon är super snäll. Den ponnyn jag rider heter ju Max och han gör ingenting när man rider och sadlar. Det har varit superkul!

Maja och Polon

Maja och Polon

Maja Löfmark


Hej jag heter Maja, jag är 11 år. Jag rider Polon och han är världens bästa häst. Jag är här med mina kompisar Isabel, Frida och Pernilla! Min ledare Rebecka är världens bästa!

Livia och Pinia

Livia och Pinia

Livia Lundvall


Shoo! Jag heter Livia och jag är 12 år. Jag var här v.32 och jag bodde i stuga nr 8 tsm med Jossan, Ida och My. Den här veckan har jag haft min lilla åsna Pinia! Hon är bäst och jag hade henne förra året också! Vi ses nästa år Grällsta! Hejdå! Livia <3 Pinia

Josefine och Cyganek

Josefine och Cyganek

Josefine Stenheda


Hejsan! Jag var här vecka 32. Jag red hästen Cyganek, Jag bodde i stuga 8 med Ida, My och Livia. Vår ridlärare heter Rebecka och hon är bäst. Grällsta är bäst =)

Isabel och Ametyst

Isabel och Ametyst

Isabel Håkansson


Hejsan! Jag gick på läger vecka 32, och jag red världens bästaste Ametyst. Jag gick på lägret tillsammans med Pernilla, Maja och Frida. Grällsta är ett super trevligt ställe med trevliga hästar och ponnyer! =)

Ida och Talin

Ida och Talin

Ida Andersson


Hejsan! Jag var här vecka 32. Jag red världens bästa Talin. Han var jätte rolig att rida. Jag bodde i stuga 8 med Josefine, My och Livia. Våpr ridlärare hette Rebecka. Hon är bäst! Grällsta är bäst! I<3Talin

Hanna och Bass

Hanna och Bass

Hanna Olsson


Hej, jag är 10 år. Jag hade Bass. Han är skit snäll och snabb när man har kommit igång lite. Efter ungefär 40 minuter så vill han inte lyssna mer. Och jag var här vecka 32.

Frida och Mama-Mia

Frida och Mama-Mia

Frida Håkansson


Jag heter Frida och jag är 13 år. Och jag var här vecka 32 med Isabel, Maja och Pernilla. Jag hade hästen Mama-Mia och jag älskar henne men hon är ganska krånglig. Uteritterna är roligast men allt är kul. I<3GRC och Mama-Mia!

Frida och Maximus

Frida och Maximus

Frida Grinbaum


Tjena! Jag var här vecka 32. jag red Maximus (Musse). Han kan vara lite grinig i spiltan, när man lär känna honom blir han bäst. Jag har Rebecka som lärare. Hon är bäst =) Jag hoppas jag kommer tillbaka nästa år! /Frida och Musse

Fanny och Zula

Fanny och Zula

Fanny Wallman


Hola!! Jag heter Fanny och jag är 13 år. Och jag var här v.32 med Jenny. Jag hade hästen Zula och hon är underbar och jag älskar henne. Vi hade Rebecka, hon är jätte snäll och är den bästa. Hopplektionerna var bäst! I <3 GRC och Zula

Emma och Donn

Emma och Donn

Emma Romero-Hamrin


Tja! Jag är 11 år och jag hade Donn. Han var pigg och busig. När vi red i skogen var han snabbare och busigare. Jag älskade det här lägret för det här var den första gången jag var här. Min ridlärare var Rebecka och Marika, de var superbra. Min mamma har gått på det här lägret när hon var liten.