Veronica och Marko

Veronica och Marko

Veronica Brolin


Jag heter Veronica och är 18 år. Jag var här v.31 tillsammans med min häst Marko. Han är 8 år. Veckan har varit rolig, blev mycket hoppning men det gjorde inget för både jag och Marko älskar att hoppa! Vi hade Lina som ledare. Hon var grymt rolig! Kommer alltid komma ihåg det hon sade till mig under varje ridlektion, ”In med armbågarna”! Det här var andra året jag var här.

Nathalie och Samba

Nathalie och Samba

Nathalie Wennström


Jag heter Nathalie och är 13 år. Jag rider på Samba v.31 och om man ska rida henne så måste man vara envis och det är jag. Jag är med i rosa gruppen och har Lina som ledare. Det här var mitt första år på Grällsta och jag har haft jätte kul här. Och jag har ridit mest för Lina och Susan.

Mikaela och Talin

Mikaela och Talin

Mikaela Granström


Tja, tja! Jag heter Mikaela och är 14 år och kommer från Stockholm. Jag var här v.31 andra året i rad, bodde i stuga 17, åkte hit med Fanny, Amanda, Emma, Isabelle och Veronica. Jag hade Talin i år igen så klart! Vi var allmän hoppgrupp och vi hade Lina som ledare. Veckan har varit superbra, kommer hit nästa sommar igen!

Jenny och Rusalka

Jenny och Rusalka

Jenny Skoglund


Jag heter Jenny och är 13 år. Jag hade världens bästa Rusalka. <3

Isabelle och Emil

Isabelle och Emil

Isabelle Hyden


Hejsan! Jag heter Isabelle och jag är här för tredje året nu och jag rider Emil. Jag har Lina som ledare och så rider vi ibland för Susan. Jag är 14 år och kommer ifrån Bålsta och rider på Håbo RK. Och rider hemma. Hemma har jag och mamma en häst som heter Orion. Jag har ridit i snart 11 år. /Isabelle =)

Fanny och Donn

Fanny och Donn

Fanny Östlund


Jag heter Fanny och jag var här v.31 och det var första gången jag var här. Jag hade en ponny som heter Donn och han var underbar! Jag hade Lina som ledare och hon var superbra. Jag är 16 år och kommer från Stockholm. Jag gick på allmänt ridläger men blev ihopsatt med hoppgruppen så vi hoppade mycket men det var bara roligt.

Emma och Edd

Emma och Edd

Emma Andersson


Hej! Jag heter Emma och rider världens bästa Edd. Jag hade han förra året när jag var här också. Jag hade Lina som ledare, hon är bäst! Vi hoppade mycket och tränade lite för Susan. Puss och Kram

Caroline och Zula

Caroline och Zula

Caroline Skoglund


Hej hej! Jag heter Caroline och är 15 år. Jag har ridit bästa Zula och hon är super! Jag bodde i stuga 16 med Jenny och Nathalie. Rosa gruppen är bäst!!!

Amanda och Gazela

Amanda och Gazela

Amanda Carlström


Jag heter Amanda och har varit här v.31 på allmänt läger, men vi var lite blandade med hoppgruppen. På provridningen så red jag Zula, fast dagen efter så fick byta till min älskade lilla Gazela! <3 Sen så red jag henne resten av veckan. Vi hade Lina som ledare och hon är grym! Fast ”Top secret” är inte så bra… Jag är 15 år och kommer från Bålsta och rider på Håbo ridklubb. Det här var tredje året jag var här.