Vilma och Moon Cherry

Vilma och Moon Cherry

Vilma Halvarsson


Hej! Jag heter Vilma. Jag är 14 år och det här var också min första gång på Grällsta. Jag har haft Moon Cherry som är ett snällt 16 årigt sto. Det har varit super kul och vi fick den bästa ridläraren Karin. Jag har bott i stuga 8 med Frida, Johanna, Sofia, Elin, Moa och Lisa. Jag kommer sakna allt och alla här men vem vet, jag kanske kommer tillbaka! =) //Vilma

Sofia och Nesz

Sofia och Nesz

Sofia Thuren


Hej! Jag heter Sofia och är 14 år gammal. Det här är första året här på Grällsta. Jag har Nesz. Nesz är duktig i dressyr men envis, bockig och så. Men det gör honom speciell. Vi har karin och hon är BÄST! Alltid snäll och hjälper en hela tiden!

Moa och Dublin

Moa och Dublin

Moa Rehlin


Hej. Jag heter Moa och är 14 år gammal. Det är min första gång här på Grällsta. Men skulle gärna komma tillbaka hit. Jag rider Dublin, jätte snäll men seg att få igång. (lat) Men helt underbar att sköta om.

Lykke och Burta

Lykke och Burta

Lykke Skoglund


Hej! Jag heter Lykke och är 14 år gammal. Jag rider den finaste lilla plutten på planeten, Burta. (eller Burken) Hon är bäst och helt underbar att rida, lite pigg, smått galen, väldigt stirrig och superfin att hoppa med. Jag bor i stuga 15 med min kompis Elina. Grällsta är bäst! Jag kommer sakna alla men mest Burken! Puss!

Lisa och Kropek

Lisa och Kropek

Lisa Burestad


Hej, jag heter Lisa och jag är 15 år gammal. Det här är mitt första ridläger här på Grällsta och det är väldigt roligt och mysigt. Hästen jag har haft heter Kropek. Han är jätte snäll och helt underbar.

Linnea och Tycjan

Linnea och Tycjan

Linnea Green


Hej jag heter Linnea och är 16 år. Jag rider den största hästen i stallet, Tycjan. Världens underbaraste häst. Jag har ridit i hela mitt liv och har 3 hästar hemma i Jönköping. Jag har varit på många olika läger men Grällsta är det näst bästa. Det bästa var faktiskt i Skottland. Tycjan har varit helt underbar men han är rädd för ganska mycket, väldigt feg. Puss puss! /Linnea

Johanna och Myszka

Johanna och Myszka

Johanna Lundström


Hej! Jag heter Johanna och är 13 år. Det här är min första gång på Grällsta. Jag har ridit finaste Myszka. Hon har varit jätte duktig men ganska envis. Våran ledare Karin har varit jättebra!

Frida och Figaro

Frida och Figaro

Frida Carlsson


Hej jag heter Frida och har ridit världens finaste Figaro. Han var jätte mysig. =) Den här veckan har varit helt underbar och jättekul. Jag har varit här med Johanna, Vilma, Moa, Sofia, Elin och Lisa.

Elina och Maximus

Elina och Maximus

Elina Winther


Hej! jag heter Elina och är 14 år. I en vecka var jag här för första gången. Jag hade Musse, han var jätte snäll men vart lite envis när man skulle kratsa hovarna. Han sov i spiltan, men när man skulle rida vart han jätte pigg.

Elin och Leo

Elin och Leo

Elin Halvarsson


Hej jag heter Elin och är 16 år gammal. Detta är mitt första ridläger här på Grällsta, jag går 1 vecka allmäna lägret. Jag har haft Leo på lägret, och dagarna svischar förbi i en väldig fart. Leo är underbar – busig, envis och härlig precis som en toppenponny ska va. Kommer sakna min prins så, men kanske får vi träffas igen. Elin + Leo = Sant (haha)

Diana och Catch High

Diana och Catch High

Diana Jaljai


Hej! Mitt namn är Diana. Jag är 18 år och det här är första gången jag är på ridläger på Grällsta. jag har haft hästen Catch High eller Calle som han kallas. Det allra mysigaste på lägret har varit de stunder man pysslat med hästarna och när vi har ridit ner dem till hagen på kvällarna. Hoppningen var det roligaste och Calle har varit helt underbar att rida och hoppa. //Diana