Nova och Ronja

Nova och Ronja

Nova Gunnarzon


Hej. Jag heter Nova. Jag har travat. Min häst heter Ronja. Jag har varit här med min familj. Jag har haft frida som ridlärare, hon är världens bästa ledare. Jag har badat i poolen jättemycket.

Nellie och Gera

Nellie och Gera

Nellie Gunnarzon


Hej jag heter Nellie. jag är 10 år. Jag har haft Frida som ridlärare. Gera red jag på hon var jätte duktig. Jag red för första gången i mitt liv den här veckan. Jag fick trava och hoppas ni har det bra.

Matilda och Gera

Matilda och Gera

Matilda Östergren


Hallo! Jag heter Matilda, jag är 9 och fyller 10 i september. Jag har haft Frida som ridlärare, hon e rolig och snäll. Jag har haft Gera som min lilla ponny eller vad man ska säga. Jag har hoppat 65 cm barbacka och förut var mitt rekord 50 cm barbacka. Jag har haft kul det gär lägret. Hejdå

Linus och Basia

Linus och Basia

Linus Pecigos


Jag heter Linus och är 8 år. Jag red på Bus och var alltid lite rädd i början. Men i slutet vågade jag att trava en gång. Frida är den bästa ridläraren i hela världen.

Linnea och Krokodyl

Linnea och Krokodyl

Linnea Pecigos


Hej jag heter Linnea. Min häst heter krokodyl. Jag har varit här i en vecka med min familj. Jag har lärt mig trava själv.

Juraj och Figaro

Juraj och Figaro

Juraj Pecigos


Hej, jag heter Juraj och hade mina första fem ridlektioner (någonsin) på Figaro. Som nybörjare tyckte jag att han hade en stark egen vilja. Men allt gick bra och jag lärde mig mycket. Tack för en härlig vecka i Sverige!

Inga-Britt och Kropek

Inga-Britt och Kropek

Inga-Britt Demberger


Jag heter inga-Britt och är mamma till Linus och Linnea. Jag hade inte ridit på 28 år när jag kom hit och tyckte att det var både roligt och förvånansvärt att jag – när jag satt uppe på Kropek – faktiskt kom ihåg lite gran hur man rider.

Gittan och Figaro

Gittan och Figaro

Gittan Ahonen Gunnarzon


Gittan heter jag och jag hade inte ridit på 23 år innan detta familjeläger, men nu fick jag mersmak för ridningen. Figaro var min häst denna vecka.

Cecilia och Kropek

Fredrika Pärlered - Kropek

Cecilia Ringvall


Tjing! Cicci heter jag, har varit på familjeläger med min dotter Matilda 10 år. Viu rider bägge till vardags, men såg detta som ett fint tillfälle att få umgås tillsammans med vänner som ej har ridkunskap. Ridit ”Krokus” Kropek denna veckan. Vi har även ridit eftermiddagar med vuxenläger och ungdomsläger. Ont överallt 🙂 härlig vecka helt enkelt. Vi kommer tillbaka…