Troy och Tabbe

Troy och Tabbe

Troy Lindström


Tjabba! Jag red min häst Tabbe! Jag heter Troy, jag var på hoppläger! Jag hade Susan och Lina! Jag hoppade 105 cm med min c-ponny!

Lina-Maria och Munsboro Maggie May

Lina-Maria och Munsboro Maggie May

Lina-Maria Wallinder


Hej! Lina- Maria, 15 år. Jag hade min egna häst, Munsboro Maggie May, en C-ponny. Har haft det jätte bra. Ledaren vi hade var jätte roliga Lina. Hoppas vi ses nästa år igen.

Johanna och Rusalka

Johanna och Rusalka

Johanna Jäderberg


Tjoo! Jag heter Johanna och är 13 år. Jag red bästa Rusalka. Veckan har varit fantastisk. Jag bodde i stuga 4 med Anna, Lava och Clara. Vi hade underbara Lina och Susan. Det bästa med veckan var att rida till sandtaget. Puss och kram skum-banan!!

Joline och My First Polly Girl

Joline och My First Polly Girl

Joline Engström


Hejsan! =) Jag heter Joline och är snart 13 år. Jag hade med mig min egna c-ponny, My  first polly girl. Denna vecka har varit jätterolig. =) Vi hade Lina som är väldigt rolig och bra, men ibland hade vi Susan. Hörs och syns, snart igen… =)

Fanny och Bina

Fanny och Bina

Fanny Heljeberg


Tjosan Svejsan! Mitt namn är Fanny och jag var på hopp/allmäna lägret. Jag sov med Joline, Lina-Maria och Coralie i stuga 15. Jag hade med min egna ponny Bina och det var jätte kul. Vi hade Lina och hon var jättebra. Ha de gott! =) <3

Emma och Zula

Emma och Zula

Emma Ducloz Gernandt


Hejsan! Jag heter Emma. Jag är tretton. Jag red på Zula, hon är toppen. Jag sover i stuga 5 med Charlotte, Rosa, Laura (Och Iris) Det var jätte kul i veckan, hade det skitroligt! Det västa var att rida ut med Susan och hennes hoppkurser. Jag älskade också att hoppa barbacka med underbara Lina.

Anna och Bombina

Anna och Bombina

Anna Gullberg


Tjo broe! Jag heter Anna och är snart 14 år. Jag har varit på Grällsta 2 ggr innan men detta år hade jag grymma Bombina. Som ledare hade vi underbara Lina men när vi hopptränade hade vi Susan. Den här veckan har varit asbra och det roligaste var nog att rida till sandtaget och hoppa banor. =) Har fått många nya asbra vänner och jag kommer nog tillbaka nästa år, ciaoo!