Ximena och Emilek

Ximena och Emilek

Ximena Ståhl


Hej jag heter Ximena och är 9 år. Min favorithäst är Emil men jag har ridit Emil, Mysza, Krokodyl , Ronja och Kontusz. Det ska bli kul att åka hem kommer sakna djuren, Emil, kompisarna och mina ledare Rebecka, Erika och Moa. Det roligaste var att hoppa.

Viveca och Evita

Viveca och Evita

Viveca Demandt


Hej jag heter Viveca och har ridit i 4 år. Jag är 7 år och tycker mest om Ronja. Det roligaste har varit att hoppa. Jag kommer sakna mina ledare, kompisar och hästarna. Jag har varit här med min pappa och syster. Vi ses snart igen!

Therese och Ronja

Therese och Ronja

Therese Dragos


Hej jag heter Therese och är 8 år. Jag har ridit i 1 år. Min favorit häst är Ronja men har ridit Emil, Bus, Ronja och Krokodyl. Det ska bli tråkigt att åka hem. Jag kommer sakna alla kompisar och Ronja. Jag har varit på familjeläger med min mamma. Jag har lärt mig massor. Jag har haft Rebecka, Moa och Erika som ledare. Dom var jätte bra, kram!

Thea och Krokodyl

Thea och Krokodyl

Thea Bjurling


Hej jag heter Thea och har ridit på Bus. Jag har varit på familjeläger med mamma och min syster. Jag har galopperat och hoppat. Jag kommer att sakna mina ledare och hästarna. Jag kanske kommer nästa år.

Sofie och Pustynia

Sofie och Pustynia

Sofie Lundqvist


halloj! Sofie heter jag. Jag har varit med min dotter Therese på familjeläger. Vi har haft en fantastisk vecka med massor av ridning och annat skoj. Jag har ridit på Valli som är en underbar liten dam. Marika har varit våran ridlärare och hon har verkligen varit kanonbra och lärt oss massor. Alla hästarna är riktigt mysiga och människorna jättetrevliga, jag längtar verkligen tills jag får tillfälle att komma tillbaka.

Linnea och Ronja

Linnea och Ronja

Linnea Demandt


Hej jag heter Linnea och är 5 år, jag jar ridit i 1 år. Min favorithäst här är Krokodyl, men jag har ridit på Bus, Ronja, Krokodyl och Emil. Roligast var att rida barbacka. Det ska bli tråkigt att åka hem, kram!

Jenny och Ballada

Jenny och Ballada

Jenny Vad-Shutt


Hej! Jag heter Jenny och jag har varit på familjeläger med min dotter Elsa. Veckan har gått riktigt snabbt och vi har trivts väldigt bra med hästarna och de andra lägerdeltagarna. Vår ridlärare Marika har kört hårt med mig och fått mig att hitta lite av de gamla ridkunskaperna, kul!! Jag red Ballada.

Ingela och Pustynia

Ingela och Pustynia

Ingela Näslund


Hej! Jag heter Ingela och jag är mamma till Andrea. Vi är med på familjelägret och njuter av vårt gemensamma intresse. För min egen del tar jag nu upp ridningen efter 30 år och det känns i alla glömda muskler! Det är hur kul som helst att vara här och ”Valli” som jag rider och sköter om är så söt och snäll. Det har varit en toppenvecka!

Elsa och Basia

Elsa och Basia

Elsa Vad-Shutt


Hej jag heter Elsa och är 7 år. Jag har ridit i 1 år. Bus är den bästa hästen på Grällsta. Det roligaste var att hoppa. Det ska bli tråkigt att åka hem. Jag har lärt mig att trava utan ledare. Jag har haft Erika, Moa och Rebecka. De har varit tokiga.

Christian och Figaro

Christian och Figaro

Christian Demandt


Jag heter Christian och är här på familjelägret tillsammans med mina två barn. Det har varit härligt att kunna göra en sån fin semestervecka tillsammans med barnen. Även om jag kanske inte kommer fortsätta rida själv har jag lärt mig mycket och förbättrat min ridning och som förälder har det varit skönt att se hur roligt barnen haft i sin grupp och att kunna se hur självständiga de är. Tack alla instruktörer och alla personal för en fantastisk vecka och tack vädergudarna för att det inte regnade hela tiden (så som det från början hette att det skulle!)

Andrea och Ronja

Andrea och Ronja

Andrea Näslund


Hej jag heter Andrea Näslund. Jag har ridit i 4 år. Jag har ridit Ronja, Bus, Emil och Krokodyl. Mina ledare heter Rebecka, Moa och Erika. Dom har varit jättebra. Jag kommer att sakna mina kompisar och hästarna.

Ann-Sofie och Figaro

Ann-Sofie och Figaro

Ann-Sofie Bjurling


Hej! Jag heter Ann-Sofie och har varit på familjeläger med mina döttrar Thea och Alice. Jag har under veckan ridit Figaro som bestämde mer över mig, än jag över honom. =) Stort tack till coach Marika som tålmodigt rättat till min sits! Roligt att få ha ridit igen efter sisådär 25 års uppehåll.

Alice och Basia

Alice och Basia

Alice Bjurling


Hej jag heter Alice och jag är 7 år, jag har ridit i 2 år. Jag tyckte bäst om Bus och Krokodyl. Att hoppa har varit roligast och när jag lärde mig att galoppera själv. jag kommer att sakna kompisarna, hästarna och mina ledare.