Wilma och Bass

Wilma och Bass

Wilma Jansson


Hej! Jag heter Wilma och är 14 år och kommer från Stockholm. Jag har varit här 2 ggr innan, denna sommar hade jag finaste Bass som jag även hade förra året. Jag bodde i stuga 8 med Ebba, Molly, Julia, Elin, Wendela och Nelly. Vi hade Hanna som ledare och ridlärare, förutom i hoppningen då hade vi Susan. Jag har haft en jätte rolig vecka även fast vädret inte varit på topp. Ses nästa år!

Wendela och Polon

Wendela och Polon

Wendela Svedberg


Hej! Jag heter Wendela och är 12 år. Jag red Polon och det är den bästa ponnyn på hela planeten. Han är supersöt också. Jag bor i stuga 8 med Nelly, Elin, Ebba, Molly, Julia och Wilma. Det här lägret är bäst.

Nelly och Gazela

Nelly och Gazela

Nelly Kvist


Hej jag heter Nelly och jag är 14 år. Jag red Gazela. Hon är den underbaraste ponnyn i världen. Jag bodde i stuga 8 med Ebba, Wilma, Molly, Elin, Julia och Wendela.

Molly och Zula

Molly och Zula

Molly McWirter


Hej, Molly heter jag. Jag är 15 år. Jag red Zula. Hon var superrolig och snäll, men en jävel när man är för nära hennes rumpa. Hoppgruppen var bäst. Allt var bäst. Hejdå!

Julia och Kropek

Julia och Kropek

Julia Gleisner


Hej! Jag heter Julia och är 16 år. Jag rider den underbara vita hästen Kropek. Jag bor i stuga åtta med Wilma, Molly, Wendela, Nelly, Elin, och Ebba. Det har varit dåligt väder men vi har haft kul ändå. Hejdå!

Elin och Rusalka

Elin och Rusalka

Elin Ludvigsson


Hej! Jag heter Elin och är 14 år. Jag red på världens bästa ponny Rusalka. Bodde i stuga 8 med Ebba, Molly, Wilma, Julia, Nelly och Wendela. Hade en super bra vecka! Ses nästa år!

Ebba och Pinia

Ebba och Pinia

Ebba Jensen


Hej hej! Jag heter Ebba och jag är 15 år. Det här är tredje året för mig här på underbara Grällsta. I år hade jag ”åsnan” Pinia och hon var grym! Jag bodde i stuga 8 tillsammans med Wilma, Molly, Julia, Wendela, Nelly och Elin. Veckan har varit asrolig! Ses nästa år! Kram!