Mira och Markus

Mira och Markus

Mira Molin


Hej! Jag heter Mira Molin, jag var här på ridläger vecka 29. Jag hade hästen Markus. Han var jättesnäll och lugn. Jag gick i blå gruppen. Vi hade Emmi som ledare. Hon var jätte bra tycker jag. Det roligaste på lägret var hopplektionera.

Hanna och Rudi

Hanna och Rudi

Hanna Dahlberg


Hej! Jag heter Hanna Dahlberg och var här v.29 med min häst Rudi. Jag är 16 år och kommer ifrån Mora. Jag var med i blåa gruppen och hade Emmi som ledare. Hon var jättebra och snäll. Det som var roligast var hopplektionerna. Jag gick allmänt ridläger.

Emma och Nesz

Emma och Nesz

Emma Lidman


Hej! Jag heter Emma Lidman. Jag var här på ridläger vecka 29. Jag red Nesz han är jätte snäll, fast jag ramlade av 3 gånger. Jag bor i stuga 9 med Amanda, Mira och Elin. Emmi är jätte snäll.

Elin och Donna Daga

Elin och Donna Daga

Elin Hakonen


Hej! Jag heter Elin Hakonen och är 12 år. Jag var här v. 29. Vi hade Emmi som ledare. Jag red Donna Daga, men hon kallas bara för Donna. Hon är bäst!! Jag bodde i stuga 5 med Hanna och Annika. Don var jätte snälla. ;P

Elin och Gera

Elin och Gera

Elin Runestedt


Hejsan! Jag heter Elin och är 13 år. Jag var här förra året också, och då hade jag också Gera. Hon är bäst! Jag bodde i stuga 9 med Amanda, Mira och Emma. Vi hade Emmi som ledare.

Caroline och Talin

Caroline och Talin

Caroline Närsjö


Hej jag heter Caroline Närsjö och är 14 år. Vi hade Emmi som ledare och vi bodde i stuga 4. Jag hade Talin och jag ska absolut hit nästa år. =)

Annika och Quimmer Bomb

Annika och Quimmer Bomb

Annika Seeliger


Hej! Jag heter Annika Seeliger. Jag var här vecka 29. Jag kommer från Södertälje. Jag hade Emmi som ledare, hon är snäll. Jag red Quimmer, han är snäll men kan vara lite envis när man rider honom. Han är en D-ponny. Jag bodde i stuga 5 med Hanna och Elin. Jag gick i blåa gruppen. Jag tyckte att hoppningen var roligast.

Amanda och Mama-Mia

Amanda och Mama-Mia

Amanda Fogel


Hej! Jag heter Amanda Fogel och jag var här vecka 29. Jag är 12 år gammal och red Mama-Mia, hon var jätte snäll och rolig. Jag red i blå gruppen och hade Emmi som ridlärare. Det roligaste på ridlägret var hopplektionerna.

Alicia och Question Bomb

Alicia och Question Bomb

Alicia Lagerlöf


Hej Jag heter Alicia Lagerlöf och är 14 år. Det här är mitt andra år på Grällsta och jag red bästa Tom! Jag bodde i stuga 4 med Carro, vi hade Emmi som ledare och hon är grym!! Jag ska absolut hit nästa år, men då tar jag med mig min egna häst. 🙂