Victoria och Tycjan

Victoria och Tycjan

Victoria Bolinder


Hej =) Jag rider hästen Tycjan. Han är ganska lat och är en skäck. Vi tränar för Susan. Hon är jättebra och rolig och ibland sträng. Jag har Hanna, hon är snäll och rolig men ibland sträng, men det är bra.

Tove och Quimmer Bomb

Tove och Quimmer Bomb

Tove Schmid


Hejsan hoppsan! Jag heter Tove och den här veckan har jag ridit Quimmer. Han har varit skitrolig och grym att rida. Vi hade bästa Hanna som ledare och red mest för Susan. Det här ör mitt tredje år på Grällsta. Kommer självklart tillbaka! Ha det bäst, hopphäst! /Tove

Tova och Maximus

Tova och Maximus

Tova Jansson


Hejsan! Jag heter Tova och är 10 år! Jag rider på hästen Musse. På uteritterna rider jag Tussen. =) Musse är sur i boxen men bra på att hoppa. =) Vi har ledarna Hanna och Susan, Hanna är sträng ibland. Susan är snäll och sträng. Hanna är rolig också =) Vi hoppar och rider ut.

Sandra och Gera

Sandra och Gera

Sandra Rosenqvist


Hejsan Hoppsan! Jag är en 16 årig tjej som heter Sandra. Under tiden som jag har varit här har jag ridit Tom och Gera. Jag har inte lärt mig så mycket men det har varit jätteroligt ändå! När jag åker härifrån kommer jag att sakna våran ledare Hanna, ridlärare Susan, kompisarna och så klart hästarna!

Saga och Goda

Saga och Goda

Saga Eriksson


Hej =) Jag har hästen Goda, svart liten D-ponny som är pigg. Vi tränar för Susan, hon kanske är sträng men bra på att lära ut. Jag har Hanna, hon är ganska sträng men bra. Älskar det här stället, ska komma tbx!

Renee och Polon

Renee och Polon

Renee Granath


Jag var här v.28 på hoppläger med hästen Polon. Han är urgullig! jag hade Hanna och Susan. Jag tycker att båda är bra, snälla och stränga och väldigt roliga! Denna vecka har varit rolig. Vi hade tyvärr inte så bra med vädret. Detta var mitt 5:e år på Grällsta. Kommer säkert nästa år igen! Hejsvej <3

Moa och Pakulik

Moa och Pakulik

Moa Andersson


Godagens! Jag heter Moa och jag rider lilla Pakulik denna vecka =D Han är jättesnäll och jag gillar honom mycket. Men jag måste driva på honom ibland hela tiden och ibland stannar han helt plötsligt men det är kul att jobba med honom och hoppa honom. Det har regnat hela veckan så vi har fått hoppa i lera vilket är grymt jobbigt och jag har ont överallt så jag vill inte göra det imorgon med så hoppas det blir soligt snart! Jag har inte lärt mig så mycket här och vi fick inte pannkakor i torsdags men jag har haft kul ändå och vi kommer vinna talangjakten! Kramisar Moa

Moa och Catch High

Moa och Catch High

Moa Askling


Halloj där! =) Jag heter Moa och är 16 år. Detta är mitt 3:dje år här på Grällsta, och i år har jag även praktiserat här i 2 v. Men iallafall så har jag ridit Catch High (Calle) han är riktigt kul och grym på att hoppa! Hanna har varit våran ledare och hon var asbra som alltid. Btw, vi ses nästa år, Puss Moa. =)

Jacqueline och Pinia

Jacqueline och Pinia

Jacqueline Bergvall


Hej! =) Jacqueline heter jag! Jag har ridit Pinia och hon är en jättefin ponny. Våran ledare Hanna är jätte snäll men lite sträng när det behövs. Susan är våran ridlärare och är jättebra på att lära ut. Jag trivs jätte bra här på Grällsta och kommer troligtvis tillbaka nästa år! =)

Isabel och Gazela

Isabel och Gazela

Isabel Risberg


Hej! Jag heter Isabel och jag är 13 år. Jag har ridit Gazela, hon är jätte söt och bra på att hoppa! I hoppningen har vi haft Susan, hon är rolig och sträng ibland. Vi hade Hanna som ledare, hon är jätte snäll och bra. Den här veckan har varit jätte rolig och jag vill verkligen hit nästa år! Många kramar!! <3

Gisela och Rimble

Gisela och Rimble

Gisela Snickars


Hej! Jag heter Gisela och är 12 år. Jag har min egna häst med mig. Rider för Susan, hon är sträng men bra på att lära ut. Jag har haft Hanna som ledare, hon är snäll och lite sträng ibland. Och den här veckan har varit jätterolig, jag kanske kommer tillbaka nästa år =)